hukot nx 7300
Moderátor: Don
- Lamac
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
hukot nx 7300
tak a uz me to stve..... mam notebook hp nx7300 a jednu chvili proste zacal hucet.... myslel jsem ze to bylo tim, ze jsem si tam nainstaloval nejakej programek a od ty doby jsem mel furt vyuziti procesoru kolem 15 procent.... tak jsem si preinstaloval windowsy ted mam vyuziti procesoru 0 procent ale vetrak jede jako predtim..... a taky at pustim jakoukoliv hru tak je vyuziti procesoru 50 procent to plati u starych her jako mario a fish fillet neni to divny.... cpu je core2duo 1,66Ghz asi to nemuzu reklamovat jako ze je to moc hlucny?:(
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil bych ho vyčistit (vyfoukat prach atd.) a pak se uvidí ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Lamac
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Heh, tak mi napadlo nemáš v BIOSu zapnutý FAN always ON on AC Power (nebo tak nějak)? Mělo by to jít nastavit i v tom HP prográmku ve Windows - jak on se to sakra jmenuje ... Jinak bych zkusil zavolat na Support lajnu HP, třeba ti s tím pomůžou - jinak asi reklamace...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.