slabý zvuk při přehrávání DVD

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

slabý zvuk při přehrávání DVD

Příspěvek od mr_sheen »

mam takovy problem ,pustim film DVD treba Underworld v Mv2 playeru a hraje hodne nahlas,zvuk je super,dynamicky.
pak to same DVD pustim v powerDVD5 nebo WinDVD5 a zvuk je uplne tichy(tlumeny),newim co stim.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

jo to mi taky dela
resim to zesilenim "volume doprava" :oops:
It's free software and it gives you freedom!
Dr.Thrax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Thrax »

A máte nejaké zvukovky?
AMD Athlon 64 3200-3500, Ram 2048 MB 450 MHZ, Geforce FX 5950 Ultra,neskor Radeon X800XT ked bude, Maxtor 200 GB, Zalman Reserator 1 na procesor, Zalman Reserator 1 na grafiku a chipset, Thermaltake case aluminium xaser V modern life V 6000 A, IC7-Max 3 doska,Soundblaster audigy 1, creative 5.1 repro, TV tuner, DVD-R-RW, monitor 17" hyundai imagequest plochý CRT-LCD su sroty
jfk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jfk »

U mě je to to samé domnívám se, že je problém právě v těch soft. přehrávačích DVD. :( ahoj jfk
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Já mám taky PowerDVD 5 a vše je OK.
Zkuste tam naistalovat ten patch, ten kromě jinýho taky řeší nějaké problémy se zvukem, ale co konkrétního nevím.
Bathory
jfk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jfk »

Bathory píše:Já mám taky PowerDVD 5 a vše je OK.
Zkuste tam naistalovat ten patch, ten kromě jinýho taky řeší nějaké problémy se zvukem, ale co konkrétního nevím.
Patch jsem nainstaloval, ale bohužel účinek žádný zatím jedniné řešení zesílit čudlíkem :x ahoj jfk
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“