sam se mi zalp kompl
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- nanami
- Začátečník
sam se mi zalp kompl
fcera sem ho vypl, sel spat ... a pak tak lezim lezim a najednou blik obrazovka a zapl se, no mel sem celkem strach tak sem ho vytrhl ze zasufky a pohoda.
je pro to nejaky logicky vysvetleni?
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník
Re: sam se mi zalp kompl
ako uz napisal ICE, logicke vysvetlenie tam je .Este je tu aj moznost, ak si pripojeny do nejakej siete a tvoja sietovka podporuje WakeOnLan, ze sa niekto z kamosov nudil a zapol ti komp cez siet .Ako ja, bol som pripojeny do domovskej siete(tu po baraku),asi raz za tyzden sa mi zrazu zapol komp , potom som sa od siete odpojil a uz sa mi nezapina, trocha podozrive co?nanami píše:fcera sem ho vypl, sel spat ... a pak tak lezim lezim a najednou blik obrazovka a zapl se, no mel sem celkem strach tak sem ho vytrhl ze zasufky a pohoda.
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak vymenovane boli uz vsetky moznosti................. ak sa ti to stalo 1 krat.... neriesil by som to....... u mna v robote je to bezny jav ( hrozne tu kolise napatie.... ) ...... takze tak 2 krat do tyzdna sa mi stale nejaky komp "zahadne" zapina....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Krevety
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To si myslim aj ja......., ale v robote sa mi bezne stava ze zakolise napetie..... jeden komp sa vipne .... a druhy ( na vymenu ) zapne....... ( ale zrejme bude stim mat nieco spolocne aj zdroj..... pretoze to robi najme s najlacnejsimi zdrojmi..... a s najvacsou oblubou s doskami ECS - ktore uplne bezne montujem...... )TomV píše:Já měl za to, že když je komp vypnutej do standby režimu, tak na ztrátu napájecího napětí nereaguje... Jenom když to zdechne v zapnutým stavu, ne ?
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Zero
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mne se jednou stala takova moc divna vec,zprovoznoval jsem nejaky starsi PC,tusim 166@188 ,zapojil,nainstaloval windows a uvedomil jsem si ze jsem tam zapomel dat sitovku,nestval jsem se s tim,vytahl jsem z komplu kabel od zasuvky,dal tam sitovku,kabel zasunul a najednou blik a kompl se mi nahodil do zaplych windows tak jak to bylo pred odpojenim kabelu.Mam na to i svedky.Neni to divny?Kde by se vzala energie aby ramky udrzely informaci?Bylo to teda jen asi 1 nebo 2 minuty,ale docela me to vylekalo...
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- johny128
- Začátečník
- johny128
- Začátečník
tak to je velmi zaujimave, vsak ak si to vybral od elektriky .Mozno si zdroj nieco nechalZero píše:Mne se jednou stala takova moc divna vec,zprovoznoval jsem nejaky starsi PC,tusim 166@188 ,zapojil,nainstaloval windows a uvedomil jsem si ze jsem tam zapomel dat sitovku,nestval jsem se s tim,vytahl jsem z komplu kabel od zasuvky,dal tam sitovku,kabel zasunul a najednou blik a kompl se mi nahodil do zaplych windows tak jak to bylo pred odpojenim kabelu.Mam na to i svedky.Neni to divny?Kde by se vzala energie aby ramky udrzely informaci?Bylo to teda jen asi 1 nebo 2 minuty,ale docela me to vylekalo...
- nanami
- Začátečník
Re: sam se mi zalp kompl
jo tohle takhle to drvi delalo pacto byl switch nakej divnej tak sem ten WOL vypl ...JJ píše:ako uz napisal ICE, logicke vysvetlenie tam je .Este je tu aj moznost, ak si pripojeny do nejakej siete a tvoja sietovka podporuje WakeOnLan, ze sa niekto z kamosov nudil a zapol ti komp cez siet .Ako ja, bol som pripojeny do domovskej siete(tu po baraku),asi raz za tyzden sa mi zrazu zapol komp , potom som sa od siete odpojil a uz sa mi nezapina, trocha podozrive co?nanami píše:fcera sem ho vypl, sel spat ... a pak tak lezim lezim a najednou blik obrazovka a zapl se, no mel sem celkem strach tak sem ho vytrhl ze zasufky a pohoda.
- nanami
- Začátečník
jo tim to asi bude no, ale od doby co sem vydel lain a asi ctyri minuty po tom co tam bylo restart all se mi restartoval modem (jedenkrat se takhle restartoval za celou dobu co zil) mam z komplu v naky siti celkem strach obcas (:ICE píše:2
1. mas zaply naky automatic power up - BIOS
2. nakolisalo napeti v siti a mas nastaveny Restart po ztrate nepeti - BIOS
- johny128
- Začátečník
no hej, niekedy pc spravi taku show ze je to lepsie ako triller alebo horor(tajemstvi lonskeho leta, gothika, sign, Scream.... ).NECH ZIJU POCITACE!nanami píše:jo tim to asi bude no, ale od doby co sem vydel lain a asi ctyri minuty po tom co tam bylo restart all se mi restartoval modem (jedenkrat se takhle restartoval za celou dobu co zil) mam z komplu v naky siti celkem strach obcas (:ICE píše:2
1. mas zaply naky automatic power up - BIOS
2. nakolisalo napeti v siti a mas nastaveny Restart po ztrate nepeti - BIOS
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
Me se komp zapne pri nakym elektromagnetickym vybiji gdyz se negde z blizkosti vytahne voblou tak se vokamzite zapne komp ale taky kravoviny raci nedelam moc casto
EDITED BY ICE
PROMAZAN OFF TOPIC
//edit Jája: přesunuto ze sekce ostatní HW
EDITED BY ICE
PROMAZAN OFF TOPIC
//edit Jája: přesunuto ze sekce ostatní HW
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce