M754LMR+
Moderátor: Eddward
- Amaunetka
- Nováček
M754LMR+
driv jsme meli desku, ktera mela kalsicke AGP, ale po reklamaci nam vratili toto, samozrejme nikdo doma jeste PC moc nerozumel a byla tam zaslepka
ted resim zasadni problem sehanni nejake te grafiky do PCI, PC slouzi jako zalozak..
proc to vse pisu...dle navodu na netu, se u teto desky meni FSB pomoci jumperu na JP11 (33,66,100,105,133)procesor mam celeron 800 a samozrejme je v biosu nefunkcni nasobic(jde menit, ale bez efektu)
zkousela jsem tedy "pinovat" ale jedine co to delalo, ze na dvou pozicich klesla FSB na 66. Ani jednou nestoupla aspon na 105.
mam v planu vyzkouset flash biosu, ale kdyby nekdo z Vas mel nejake zkusenosti s touto deskou, budu rada za kazdou radu..
ted resim zasadni problem sehanni nejake te grafiky do PCI, PC slouzi jako zalozak..
proc to vse pisu...dle navodu na netu, se u teto desky meni FSB pomoci jumperu na JP11 (33,66,100,105,133)procesor mam celeron 800 a samozrejme je v biosu nefunkcni nasobic(jde menit, ale bez efektu)
zkousela jsem tedy "pinovat" ale jedine co to delalo, ze na dvou pozicich klesla FSB na 66. Ani jednou nestoupla aspon na 105.
mam v planu vyzkouset flash biosu, ale kdyby nekdo z Vas mel nejake zkusenosti s touto deskou, budu rada za kazdou radu..
Naposledy upravil(a) Amaunetka dne sob 4. srp 2007, 20:05, celkem upraveno 1 x.
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem mel cest s touhle deskou, taky FSB nemenila.. Nevim co byl zac BIOS, mel jsem ji par dni jen tak, pak sem se ji rad zbavil. 

PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Amaunetka
- Nováček
- Amaunetka
- Nováček
mela bych dalsi otazecku, prave jsem zkusila nakopnout integrovanou nvidia TNT2 grafiku, ale haze mi to stiny..
jinak pouzivam do PCI S3TrioV 2Mb a ta chodi celkem obstojne, vyjma toho, ze je na nic:D
jednak to treba pri prehravani videjka dela jakoby sum z carecek, ktere treba pri rychlejsim pohybu okna vznikaji take a zustavaji viditelne na obrazovce, jdou nasledne premaznout treba F5 obnovou plochy..
stinama je mysleno, ze napr v leve casti obrazovky je bily ctverecek a jinak cela plocha cerna...po cele delce plochy az do prava se pak tahne nasedly stin onoho ctverecku
=>otazka....je ta integrovana grafika v haji, nebo staci nekde neco:D
jinak pouzivam do PCI S3TrioV 2Mb a ta chodi celkem obstojne, vyjma toho, ze je na nic:D
jednak to treba pri prehravani videjka dela jakoby sum z carecek, ktere treba pri rychlejsim pohybu okna vznikaji take a zustavaji viditelne na obrazovce, jdou nasledne premaznout treba F5 obnovou plochy..
stinama je mysleno, ze napr v leve casti obrazovky je bily ctverecek a jinak cela plocha cerna...po cele delce plochy az do prava se pak tahne nasedly stin onoho ctverecku
=>otazka....je ta integrovana grafika v haji, nebo staci nekde neco:D
- jaffar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Amaunetka
- Nováček
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
chipset by mel byt nejaky A(U)LI, teplota se mi zdala OK..
Me ta Alladin(?) TNT2 taky blbla, mel jsem pruhy pres obraz..
Me ta Alladin(?) TNT2 taky blbla, mel jsem pruhy pres obraz..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Amaunetka
- Nováček
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nn, to nema s teplotou vubec nic spolecnyho
tahle deska je shit
prijde mi jako kdyby neco rusilo signal, ale netusim co, ponevadz to je integrovany.
Bud to prezijes nez budes mit zase puvodni PC nebo sezen novou desku.
tahle deska je shit
prijde mi jako kdyby neco rusilo signal, ale netusim co, ponevadz to je integrovany.
Bud to prezijes nez budes mit zase puvodni PC nebo sezen novou desku.

- Amaunetka
- Nováček
- Beefeater-64
- Začátečník
-
Ono zalezi jestli je jeste pod chladdicem pasta nebo ne! Kompik jak takovej sevrik co mam ted nekde na podlaze tak ma intel 440BX a temu topil pasiv na chipsetu nehorazne ale po pridani vetrone klidek ale na teplotach rozdil max 2° po sejmuti pasivu a dani teplovodive pasty teploty o 18° dolu a to uz znat je
podobne na tom byl i kompik ktrej mel i810 ale ten mel ten problem ze origos teplovodiva pasta byla jen na jednom kraji chipsetu a to jen tak na 1/4 a navic nikde zadny dirky na uchyceni pasivu takze odstraneni pasivu a sundani origos lepidla a nahrazeni novym lepidlem (je celkem drahy).
Ke zmene nasobice: intel ma nnasobic uzamknutej uz hooodne dlouho! jediny cim se da nejak taktovat je FSBeckem! Taktovat nekde jit musi dival jsem se na pretoceni na tehle desce celera 600 (66x9) na 900 (100x9).
Sehnat grafiku do PCI je celkem dnes husty! Kupujou je hodne nadsenci s grafikama do PCIex aby kdyz prepisujou bios a nevyslo tak mohli jet na jinci grafice a pritom mit druhou grafiku porad v kompu. Ale sehnat se daj treba na aukru
Jinak zkus update biosu http://www.bgslevi.cz/soubor.php?produk ... 3)&typ=%25

Ke zmene nasobice: intel ma nnasobic uzamknutej uz hooodne dlouho! jediny cim se da nejak taktovat je FSBeckem! Taktovat nekde jit musi dival jsem se na pretoceni na tehle desce celera 600 (66x9) na 900 (100x9).
Sehnat grafiku do PCI je celkem dnes husty! Kupujou je hodne nadsenci s grafikama do PCIex aby kdyz prepisujou bios a nevyslo tak mohli jet na jinci grafice a pritom mit druhou grafiku porad v kompu. Ale sehnat se daj treba na aukru
Jinak zkus update biosu http://www.bgslevi.cz/soubor.php?produk ... 3)&typ=%25
Naposledy upravil(a) Beefeater-64 dne ned 5. srp 2007, 11:37, celkem upraveno 1 x.
PC 1:CPU P2C E2160@3300MHz, Board Asus P5Q PRO, GPU GB X1950Pro, HDD 2x Seagate 200GB SATA + 1x WD 250GB SATA II, RAM 2GB DDRII 800MHz DC KIT , DVD Samsung ,Case CM Stacker 810, Power ENERMAX ELT500, LCD FSC 19P2 PC 2:CPU C2C E1200, Board Intel DG33FB, HDD Seagate 80GB IDE, RAM 1GB DDRII 800MHz DC KIT, DVD LG 4163B, Case EC Q3, Power AKASA 460W, PC 3:AMD Athlon64 3000+ S754, Board DFI Infinity NF4x, GPU GF6200, RAM 2x512MB DDR400 CL2,5, HDD Seagate 120GB IDE, Case OLD NO-NAME, Power ?