Zdarec lidi
chcu si kupovat bednicky ke kompu...
a na co je chci pouzivat?? 50%hudbu 40%hry a 10% filmy...
tak sem tak koukal po shopech a narazil sem na Logitech Z-2300 zdaj se mi dost dobry...
nemate s nema nekdo naky zkusenosti??
kdyztak hodte naky alternativy do 3,5k muzou to byt 2.1 i 5.1 ale u tech 5.1 se bojim ze bych to nevyuzil... thx
jj, z-2300... sice na hudbu by mozno lepsie posluzili nejake bazarove 2.0 aj so zosilkom, ale tie by zas nezasahovali tak hlboko, ako tento sub a vykon ako z-2300 by nemali ani z daleka, takze opat sa vraciame k faktu, ako RYAN povedal : za tie kese nic lepsie nekupis
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
takze rikate ze sou ty z2300luxusni???
RYAN: jak sou na tom v kvalite reprodukce? nepocitujes pri vysich hlasitostech zkresleni?? co basy??
eraser007: no prave ted mam u kompu 2.0 + very shit zesak
ty bednicky sou myslim 2x80W ale kdyz mam k tomu ten zesak tak to je za trest to poslouchat trosku pridas hlasitost a uz slysis zkresleni a sum.. a o basech vubec nemluvim...
Nazdar. Mam tie z-2300 uz skoro rok a su celkom dobre, hlavne sub je fakt uderny, presny a vzdy ma vykonovu rezervu. Satelity su horsie (v porovnani s reprakmi veze Sony mhc-rg30 hlavne vo vyskach a stredobasoch) a vykonovo mi pridu slabsie ako subwoofer, co je trocha nezvyk u pc zostav.
I já vřele doporučuji Logitech Z-2300, už je vlastním přes rok..a stály mě penez jako šlupek tehda Ale na hudbu NEJSOU, nelíbí se mi jejich zvukový přednes (RAMMSTEIN ), vše mám softwarově vylazené na max!! Ale u her či filmů - NÁŘEZ!!!!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Tak už dlouho uvažuju že si je taky koupim...A čim víc sem si přečet názorů na tohle repro,tím víc začínám šetřit...abych je po prázdninách moh koupit...Tak snad budou tak super jako se zdaj i Vám...
kotas píše:Ale na hudbu NEJSOU, nelíbí se mi jejich zvukový přednes (RAMMSTEIN ), vše mám softwarově vylazené na max!!
to si me trosku zklamal ja je chtel dost pouzivat na hudbu...
ale taky zalezi co kazdej posloucha za music ze...
jinak sem cetl na netu ze se do softwarove vyladit takze by nemel byt problem...
patrix píše:Na hudbu bych nebral zadne x.1 repra k PC, ale nejake studiove stereo monitory. Napr M-Audio atd.
nj no ale ty Z-2300 podle me nejsou spatny...ale sem taky dost omezeny financema...urcite za 4k nic kvaltiho jako M-Audia nebo naky 2.0 nekoupim...
Tusim ze jsou nejaky solidni pod 3k, ale nejsem si jistej jestli zrovna tyhle hraji lip nez Z-2300 - nemuzu objektivne posoudit. Za 4,5k uz jsou ale vyborny DX4 Studiophile.
kotas píše:Jak říkám (píšu), na hry a filmy jsou ty Z-2300 nejlepší volba v dané cenové relaci, ale na hudbu bohužel ne.. lepší 2.1 k PC bohužel neexistují
jn presne tak, na hudbu lepe poslouzi nejaky obyc pasivni dvoupasmovy TVMka s nejakym levnejsim zesikem... na filmy a hry to sice neni takovej zazrak, protoze to neudela takovy basy, ale hudbu to je diky dobrejm stredum lepsi...
BTW : mel sem Z2300 asi rok a pul, tedka mam TVMka (viz podpis) a na hudbu to je mnohem lepsi... (a nejlepsi ze me to nic nestalo, Z2300 sem za 3k prodal a tydle koupil i se zesikem za 3k )