TV Karta

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
junior.p
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TV Karta

Příspěvek od junior.p »

Mam na vas prozbu.Koupil jsem si TV kartu od asusu:Nainstaloval jsem pribaleny soft ale nechce se mi nic naladi.Teda ani nevim v cem.DVD na tom funguje normalne ale TV a ani radio nechce makat.Muzete mi pleas nekdo pomoc??????Diky :D
Jakub24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakub24 »

Asi to bude znít blbě, ale připojil si k tomu tuneru nějakou anténu? Jak se jmenuje ten soft, který u toho byl? Možná by jsi mohl přesněji popsat svůj problém, něco není v pořádku nebo prostě nevíš jak to naladit? Z toho co jsi napsal sem to nějak nepochopil :oops:
Naposledy upravil(a) Jakub24 dne pon 6. srp 2007, 08:39, celkem upraveno 1 x.
junior.p
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior.p »

Jo pripojil sem k tomu antenu :D prosim te jediny co si pamatuju je ze je to od Cyber link a ovladase tim cela TV karta
Jakub24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakub24 »

Tak to bude, předpokládám, Power Cinema, že. No ten by ti měl při prvním spuštění ukázat takového průvodce, kde si nastavuješ jak ten program chceš používat, a pak někdy na konci se tě zeptá jestli chceš vyhledat dostupné stanice rádia a televize. Když tohle necháš udělat, tak si pak jen v hlavním menu toho programu klikneš na TV nebo Rádio, vybereš stanici a je to.
junior.p
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior.p »

Tak ja se na to vrhnu.Dekuji ti za pomoc.Snad to rozebehnu :D
Jack_Reacher
Nováček
Nováček

:o)

Příspěvek od Jack_Reacher »

Ahoj, jeste mozna by ti mohla pomoct takova blbustka, pokud mas jako ja od Asusu TV kartu analg + digi (ASUS MY CINEMA P7131H), zkontroluj si ze mas antenu zapojenou do spravnyho vstupu podle druhu signalu, ktery chces chytat (analog / digi) oni to maji docela podivne znaceny takze se stane ze to strcis to jinyho Jinak pokud mas tuhle obojetnou kartu nezapomen v nastaveni vybrat druh signalu (analog/digi) protoze jinak taky nic nenaladis :roll: :)
junior.p
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior.p »

Jo to mas pravdu......Taky sem si toho vsiml :D je to tam nejaky zbesili.Preinstaluju celej ten soft a uvidim
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“