Historie PCT a jeho fora
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Historie PCT a jeho fora
Ocenil bych nejakou sekci kde by byly k dispozici informace jak PCT vznikal kdy se kdo pridaval,jak zacinalo forum,zaznamy z akci a podobne udalosti.Samozrejme ne cerne na bilem ale nejak zpracovane,jako kdyz prezentaci,co vy na to?
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Re: Historie PCT a jeho fora
Pokud mas zajem, muzes s tim zacit treba hned.Zero píše:Ocenil bych nejakou sekci kde by byly k dispozici informace jak PCT vznikal kdy se kdo pridaval,jak zacinalo forum,zaznamy z akci a podobne udalosti.Samozrejme ne cerne na bilem ale nejak zpracovane,jako kdyz prezentaci,co vy na to?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já založil taky podobný thred
, jestli ho někdo najde-smažte ho.
Taky bych něco takového ocenil zajmal by mě třeba i historie modů/adminů (kdo je od začátku do dneška...), jak vznikl server PCT a jeho fórum, já jsem tu pár měsíců, tak jsem to nemohl zažít.
Taky bych něco takového ocenil zajmal by mě třeba i historie modů/adminů (kdo je od začátku do dneška...), jak vznikl server PCT a jeho fórum, já jsem tu pár měsíců, tak jsem to nemohl zažít.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že ho založil Jakub Lohniský nebo Jan Kwolek, víc nevímcool.user píše:No jak vznikl pct? pokud se nemejlim puvodne to byla jen mala sekce na zive.cz pak se nejak osamostatnil azivoril, pak vytvoril forum, pcshop a dnes vypada tak jak vypada
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pctuning
Myšlenka je to velice zajímavá, určitě se na něco podobného zaměřímě, teď se jen domluvit kdo to sfoukne. Díky za nápad.
Pokud chcete alespoň prozatím jakési info o PCT najdete je zde. http://www.pctuning.cz/titulnistrana/te ... ?CatID=240
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: