Převod kalendáře na server u Office

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Převod kalendáře na server u Office

Příspěvek od Wiruss »

Píšu to sem, jelikož mi přišlo, že je to více k OS než k ostatním programům... A o co se jedná?

Doteď jsem měl vše v outlooku v osobních složkách, teď jsem potřeboval přehodit data na server pošta atd normálně převedena, až na kalendář, který se mě nedaří jelikož na exchangy je Calendar a v osobních složkách Kalendář . Položek je tam moc na to abych to přetahal ručně navíc se při tom ztratí opakování atd... Určitě to nějak musí jít jen nevím jak co jsem koukal do googlu tak mě spolehlivou odpověď nedal... Jedná se o Outlook 2003 a Exchange 2007.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nejjednodussi zpusob je exportovat kalentar do separatniho PST souboru a pak naimportovat nazpet do mailboxu na serveru
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Jo ale to zatuhne na tom samé a to, že prostě data z části jmenující se Kalendář nepřepíší data v Calendar a jen se vytvoří kopie veldle prostě čestina a AJ spolu nejde...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

a co přejmenovaná kopie?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

když se to přejmenuje tak to nefunguje řádne s exchange v outlooku to už jede, ale přes vebova rozhrani to nefunguje korektne...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“