Titulky integrované ve filmu
- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-
Titulky integrované ve filmu
Zdravim, mám film s anglickými titulky, které bych chtěl nahradit za české. Jenže, když tam dám české, tak tam jsou oboje, tzn že ty anglické už jsou v tom filmovém souboru. Neví někdo jak je odstranit? Dost by mě to pomohlo, moc se v tom neorientuji-
- blaxo
- Začátečník

- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Šlo by to oříznout a pak roztáhnout....no šlo by to vyretušovat ale je to tak pracny že bys to delal pár měsícůolafnikov píše:jelikož jsou ty filmy 16:9 a já mám motitor 4:3, tak jsou titulky v černé oblasti. Obávám se, že pokud to hodím na širokoúhlý display (což budu mít brzy) tak tam bude kus odřízlej. Jinak vážně to nějak nejde jinak odstranit?
- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-
- kocourleo
- Začátečník

V každém případě by se muselo video znovu zakódovat a kvalita by byla v háji. Titulky z videa neodstraňuj, přehraj ho v přehrávači VLC a dej ořez (aby se skryly titulky, které jsou natvrdo ve videu). Pak si zkus ty nové titulky posunout do obrazu.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-