na doske, ktoru mam po prepnuti jumpra sa mi ukaze menu Maintanance ale je tam len polozka TPM, vymazanie hesla a este par poloziek(3-4). Nieje tam zmienka o C1E rezimu a nieje tam dalsia spusta hodnot. Nieje tam skoro nič."Tato deska má ještě jedno skryté menu, které se ale objeví pouze pokud na desce přepnete jumper BIOSu do polohy Config. Pak se objeví menu Maintenance. V tomto menu pak můžete zapnou C1E režim, TPM modul, a spoustu dalších hodnot."
V menu Advanced, z toho čo opisuje pan obermajer tam tiež nieje skoro nič okrem nastavovania časovani pamäti, to jedine tam je. Ziadna zmena napätia a nastavovanie frekvencie PCI, ani Burn-in mod sa nekona. Pan Obermajer spomína reguláciu otáčok ventilátora procesora i dvoch dalších, ta tam samozrejme nieje a na doske je iba jeden další konektor na pripojenie ventilatora a nie dva (to vidiet aj z obrazkov). Neviem co za dosku mal pan Obermajer ale urcite to nebola intel D201GLY. Updatoval som BIOS na najnovsiu verziu 0103 a ziadna zmena. Poprosil by som pana Obejmajera, ci by mohol zverejnit fotky BIOS-u s nastaveniami, ktore sa nezhoduju, lebo sa mi nechce verit, zeby existovali dva rovnake dosky s roznym BIOS-om. Som taky neveriaci Tomas. Bud existuju dva rozne verzie alebo pan Obermajer zavadza. Na 100% zavadza ,dotycnu dosku ani nemal v rukach a uz vobec ju netestoval. Tie udaje z BIOS-u vycital z tohto dokumentu http://download.intel.com/support/mothe ... nu_v07.pdf ,o ktorom som si tiež pred par tyzdnami myslel, ze je popis BIOS-u tejto dosky ale to je len vseobecny popis BIOS-u a s recenzovanou doskou nema nic spolocne. Manual k doske je na tejto adrese http://download.intel.com/support/mothe ... 001_en.pdf"Menu Advanced v sobě skrývá mnoho dalších voleb a nastavení, nastavujeme zde otáčky ventilátorů - na procesoru i dvou dalších. Je zde možné nastavit PCI frekvenci od 31MHz až do 36MHz. Existuje tu jakýsi Burn-in mód, který vám umožní o nepatrná procenta přetaktovat sběrnice a čipy k vyšímu výkonu v zátěži - na reálný výkon ale nemá vliv. Dále je zde docela slušná možnost ladění pamětí. Napětí lze měnit mezi 1.8V a 1.9V. Časování jde nastavit v pěti základních parametrech a bude určitě dostatečné."
Mam tri taketo dosky a odfotim vsetky polozky v BIOS-e. Tiez som cital prispevky po internete a tam sa tiez ziadna regulacia otacok ventilatorov a ani vsetky ostatne nezmysly nespominaju. Vsetko pan Obermajer vycital z dokumentu biosglossary (prvy pdf subor), pridal par obrazkov a kde sa vzala tu sa vzala recenzia. vyborne vsak!!! Nechapem ako mozu niekomu takemu dovolit uverejnovat recenzie na tejto stranke. Nikde som nenasiel kto ma cely tento server na starosti, kto zodpoveda za to, co sa tu uverejni, lebo by som ho chcel na tento pocin pana Obermajera upozornit.