Problém vypalovačky s identifikací v NERO 6 - vyřešeno
- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém vypalovačky s identifikací v NERO 6 - vyřešeno
Při pálení DVD v jakémkoliv programu se vysune zdrojové DVD s tím, že to není správný typ média. Nejvíc mi na tom smrdí to, že když se kouknu v neru na info k disku, ktetej je v TEACovi, tak je u něj informace CD-ROM a když ho přendam do palírny, tak se ukáže normálně DVD-ROM. Koukal jsem na web a výrobce píše, že to je úplně normální, že se to ukazuje jako CD-ROM. Tak nevim co teď.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak začni od vypalovacího softu. Jestli používáš NERO, tak jinou verzi, na tuhle palírnu nejlépe tu nejnovější. Pokud ti to dělá i v jiným software, tak to bude chtít nejspíš ASPI (qůly identifikaci). U Win XP ASPI 4.71. Ovladače k základní desce předpokládám máš nainstalovaný ......... jinak když nic nepomůže, tak ještě zkus jinej firmware, ale myslím, že mechanikou to není.
Bathory
- Shit
- Odborník PCT

- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Na týhle adrese stáhni Aspi a nainstaluj je. Potom vymaž všechny ty vypalovací programy a znova nainstaluj Nero a zkus to znovu.
http://download.com.com/3000-2098-10219041.html
........................
Zkoušels, co radil SHIT?
........................
Jestli to zase nepůjde, tak sem napiš svoji kompletní sestavu včetně OS, ostatně, tím jsi měl začít už u první otázky!
http://download.com.com/3000-2098-10219041.html
........................
Zkoušels, co radil SHIT?
........................
Jestli to zase nepůjde, tak sem napiš svoji kompletní sestavu včetně OS, ostatně, tím jsi měl začít už u první otázky!
Naposledy upravil(a) Bathory dne ned 17. říj 2004, 18:56, celkem upraveno 1 x.
Bathory
- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na tý adrese co lidi na ten driver říkají a instalovat ho nebudu, za reinstal mi to nestojí. Zkoušel jsem lisované DVD a to se v neru ukáže jako DVD, ale DVD-R se robrazí jako CD-ROM. Psát jsem sestavu nemá smysl, protože tohle je jasně problém ROMky.
To co radil shit, necham bez komenáře.
- Jája
- Středně pokročilý

Řekl bych že je to problem softwaru, nebo rukama, kamoš má tu samou DVD a vypaluje vpohodě.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Shit
- Odborník PCT

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No, tak se zeptej těch lidí, co ti tak pěkně raděj, když se ti zdá, že qůly našim radám budeš reinstalovat OS. A psát sestavu by měl být základ u každé otázky, protože pak ten trouba, co se ti snaží pomoci, to má trošku lehčí a nemusí se psát doplňující otázky, které konečné vyřešení problému jenom protahují.Big pip píše:Koukal jsem na tý adrese co lidi na ten driver říkají a instalovat ho nebudu, za reinstal mi to nestojí. Zkoušel jsem lisované DVD a to se v neru ukáže jako DVD, ale DVD-R se robrazí jako CD-ROM. Psát jsem sestavu nemá smysl, protože tohle je jasně problém ROMky.
Bathory
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

ASPI jsou ovladače SCSI řadičů (aspoň myslím
). stáhni si je tady . A napiš tu konfiguraci.
No jo to je potom těžký, když ti něco poradíme ať nainstaluješ a ty odpovíš že nemáš dost místa na disku. Hergot chlape vždyť máš vypalovačku, to je takovej problém něco vypálit na CD a vymazat to z disku ??Big pip píše:JanHavlicek: Protože nemam dost místa na HDD.
Jája: Zeptej se prosim kámoše přes co pálí a jestli měl podobné problémy.
Vysvětlíte mi někdo na co jsou ASPI?
Naposledy upravil(a) JanHavlicek dne ned 25. dub 2004, 14:56, celkem upraveno 1 x.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
ASPI jsou ovladače, pro komunikaci zařízeních s SCSI řadičem. SCSI zařízeních ovšem moc lidí nemá, takže rozhraní IDE je udělaný tak, že s mechanikama nebo jiným zařízením se domlouvá také pomocí SCSI příkazů. Díky tomu mechaniky připojené k IDE - ATAPI používají ASPI.JanHavlicek píše:ASPI jsou ovladače SCSI řadičů (aspoň myslím).
Většina programů ovšem používá svoje vlastní ovladače (ASPI), NERO, ALCOHOL, CLONE CD atd. v podstatě všechny vypalovací programy. ASPI není všelék na nejrůznější problémy, jak si pořád někdo myslí, ale jejich kompletní instalací se spoustě z nich předejde a vyřeší se hlavně problémy s řadičem.
Bathory
- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: