Redstar RS213bs vs Redstar RS-215R vs Logitech Z3E

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

Redstar RS213bs vs Redstar RS-215R vs Logitech Z3E

Příspěvek od Hellraiser »

Zdravicko lidi ma dilema ... pokujuju po novych repro ... a premyslim ze pudju do 2.0 a nejvic me lakaji od restaru tyto:
http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-213bs-black-p9/
nebo
http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-215r-black-p15/

A nevim ktere vzit jinak jako alternativa snad jeste Logitechy:
http://www.computershop.cz/eshop/defaul ... -1-40w-rms

Poradte pls diky
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Do 2k ty LOGITECH Z-3 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

a co kdybych mel moznost mit za 2000 novy GENIUS 5.1 HF .. doufam ze nepletu nazev :) ... ja nevim ty logitechy jsem slysel u kamose ... jako sou cool , ale pripadaji mi ze maji trosku sum a zkresleny zvuk .. ale jinak pohoda .) ... jen by me zajimalo jestli nema nekdo ty rerpo od redstaru co chcu ja. ...

Jo a proc logitech a ne Redstar? :)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Hellraiser píše:Jo a proc logitech a ne Redstar? :)
Tuhle řadu Z-3 neznám, ale slyšel jsem nějaké REDSTARy za 1200,- nevím teď model a výšky byly hrozné na můj vkus.. Ale ty "dražší" REDSTARy můžou být lepší, to je pravda. A taky záleží na jaké zvukové kartě jsi je slyšel hrát, není zvuk. karta jako zvuk. karta :o Já plánuji ve velmi brzké době koupit X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty nebo jak se to přesně píše 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

no ja mam ted Audigy SE :)
ja jsem zase slysel ze prej Redstary sli nahoru s kvalitou ... tak ted nevim :( zajima jak hraji ty velky 213BS :)
no pokusim se jeste nekde neco najit :)
...No...Name...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ...No...Name... »

mam už asi půl roku RS-215R a sem s nima spokojenej.Na hudbu nejsou nic extra protože maj takový divný podáni basů ale na filmy sou dobrý...No a protože sem si k nim hodil subáč tak i ta hudba se dá poslouchat...
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

takze stredy a vysky v poho??? myslis ze ty vetsi RS 213BS budou zvukove lepsi?
...No...Name...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jojo...jediný co mi na nich nesedí sou basy...Protože to divně duní.Já si nastavuju vejšky na plno,basy nechávám na půl...a je to celkem ok.Ale zvuk maximálně tak na 90%.Pak už to je po chvilce neposlouchatejný...Já sem vo těch 213 taky začal uvažovat...Akorát že sou to teda velký krávy...protože jak sem měřil,tak sou vyžší než muj monitor...Vlastně i než muj komp
walltar
Nováček
Nováček

Příspěvek od walltar »

Jestli si ty Redstary 213BS koupíš tak napiš jak hrajou mě by to dost zajímalo 8-)
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

no me ta vyska prave vychazi tak nejak na pohodu ze to bude aji celkem licovat ... ale zajimalo by me jak to bude hrat lepe jeste na stole nebo pod stolem? :)

Ale asi pudu do tech 213bs :) jo jinak kvalita vyrobni apod. je na dobre urovni? nemusim se bat?
...No...Name...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

já ty 215 měl na stole zkoro před sebou...A moc dobrý to nebylo,zvlášť při větším výkonu...teď je mam v poličce nad stolem(asi tak vo 20 cenťáků vejš než mam uši) a zdá se mi to lepší než přímo proti...a pod stůl sem je dávat nezkoušel...Kvalita je dobrá,takže myslim že by byla škoda je dávat pod stůl... Jen mi něco vrčelo v repráku se zdrojem ale zpravilo to jen srovnání kabelů.
walltar
Nováček
Nováček

213BS

Příspěvek od walltar »

vidím že by to chtělo napsat do redstaru jestli už někdy vúbec ty bedny 213bs prodali protože sem eště nepotkal nikoho kdo by je měl :oops:
...No...Name...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

to snad jo...voni vypadaj divně no...jak dyby tam zapoměly kus bedny uříznout...Myslim ten levej reprák a ten jeho prázdnej vobdelník s logem nahoře...kdyby to udělali jak u 215 dole tak by to vypadalo myslim že líp
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

No ony divne sice vypadaji .. ale myslim ze prave se maji stavet na zem .. proto je to nahore ten panel ..jako je pravda ze podstul asi ne ale treba na zem nebo nejaky mensi podstavec asi jo :) .

Kurnik ale stve em ze stale se nemuzu rozhodnout. . porad mam v hlave i ty Logitechy Z3E :)
...No...Name...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

já bych ty logitechy pustil z hlavy...protože ty redstary budou asi výkonově lepší...A taky budou vo dost líp vypadat.Proti těm malejm satelitum vod logitechu se to asi porovnat nedá.Ale asi by to chtělo aby si je někde slyšel a viděl.Ovšem nevim kde.Já viděl redstáry v obchodě jen jednou v životě...
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

takze dekuji vsem ale jelikoz jsem usoudil ze o nebudu s tema redstaram tak hrotit tak jsem koupil GENIUS SP-HF1250X :) diky moc vsem ale :)
...No...Name...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak to nějak nechápu proč si do nich šel...Géniusi sem měl jednou a znova bych si je nekoupil...
Hellraiser
Začátečník
Začátečník

ani ti nevim ma je bracha a staci :) a myslim ze ty redstary budou hrat podobne
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“