Sestavy od Czechcomputers
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sestavy od Czechcomputers
Ahoj, chtel sem se zeptat jestli nekdo z vas si nechal sestavovat dle sveho prani u czc pocitac, zajimalo by me jak ste byli spokojeni se sestavenim a servisem...dalsi vec me zajima jestli kdyz to sestavej jestli bude na PC zarucni pecet kuli tomu jestli do toho budu moc potom list....ptam se protoze si chci nechat sestavit pc ale nevim jestli je czc dobry...pc bych si sestavil klidne sam ale bojim se instalace Deska+Procak+CHladic...ztoho mam husi kuzi....
- Caderom
- Začátečník

Sestavení počítače na přání je zdarma a nic nemění na záruce, proto PC není zaplombováno - záruka zůstává na jednotlivé komponenty*. Vše je děláno rychle a vzhledem k tomu, že staví pokaždé jiný počítač, můžou vzniknout chyby. PC se složí, nezahořuje, rovnou jde na expedici. Mám zkušenost, že jsem do nového PC nemohl zasunout PCI kartu, přičemž jsem zjistil, že použili krátké distanční sloupky od desky místo od case, takže byla úplně ohnutá. Je to pouze doplňková služba, doporučuji sestavené PC zkontrolovat. Reklamace probíhají velmi rychle a bez problémů.
* Neplatí samozřejmě pro značkové PC Acer, HP apod., kde je PC často zaplombován a záruka je na celek.
* Neplatí samozřejmě pro značkové PC Acer, HP apod., kde je PC často zaplombován a záruka je na celek.
- fernando
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ale ty nesidlej v praze ne?! Potrebuju neco co je v praze........ jinak premyslim ze bych si to nechal udelat tadyfernando píše:spise bych doporucil alfacomp......to si myslim dela tohle velmi kvalitne...
- Blue Storm
- Odborník PCT

2Walker:ale zase u alfacompu máš poštovné od cena zásilky 10000Kč je zdarma 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Onecar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Od AlfaCompu mám bráchovo PC (já navrhl komponenty, oni to poskládali) a taky si myslím, že na Moravě asi nej služba. Kvalitně sestavené (hned jsem to doma rozebral a zkoumal), nainstalovaný Windows XP spolu se všema driverama. Prostě jen zapnout, nainstalovat vlastní soft a můžeš jetfernando píše:spise bych doporucil alfacomp......to si myslim dela tohle velmi kvalitne...
V Praze asi ten CZC.cz, osobní zkušenost nemám (objednával jsem si u nich akorát flashdisk), ale třeba Radek Hulán se o nich na svém blogu vyjadřoval vždy velice pochvalně, měli by být OK.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vosouspadlo
- Začátečník

-
- Mr.Koza
- Začátečník

re
nebal bych se si to nekde nestavit v czc nebo alze atd ale rekl bych ze nejlepsi je fakt si to udelal sam, nevim ceho se bojis je to vsechno easy
Intel Core 2 Duo E6600 (2.4 @ 3.2Ghz),Zalman CNPS9700 LED, ASUS P5E , 2GB (2xKIT 2x512MB) DDR2 800MHz CL5-5-5-12 CORSAIR,Asus GeForce 8800GTS 512, HDD 750+ 2x500GB Samsung + 320GB WD SII, Thermaltake Armor Black 250, Acer 22" AL2216W, Logitech G15 + G7
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
- crashPC
- Mírně pokročilý

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky přispěju svou troškou do mlýna http://www.x-computers.eu
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6