Přestalo fungovat připojení k síti
Moderátor: Don
- Intelman
- Začátečník

Přestalo fungovat připojení k síti
Ve WinXP mi najednou přestalo fungovat připojení k síti. Když se podařilo připojit, tak se rychlost rovnala asi tak dial-up. Žádná nastavení jsem neměnil a ani je nezměnil žádný program, firewall nemám. Ve WinME mi karta funguje v pohodě. Teď to zkouším přes switch-router, který má přidělit adresu sám. Na prvním PC není problém, ale na tomhle druhém se mu to nedaří. Zvláštní je, že při tom přidělování adresy PC prohledává pořád disk. Pokud se dobře pamatuju, tak poslední, co jsem instaloval, byl FEAR XP, Serious Sam 2 a Nero.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Intelman
- Začátečník

Je to síťová karta. Zkoušel jsem i jinou a i jiný kabel, ale stále je to to samé. DHCP nepřidělí adresu a ani manuální nastavení nepomáhá. Jako by prostě něco zpomalovalo přenos natolik, že vyprší doba ke spojení. Trochu jsem googlil a vygooglil, že problém je někde v SP2, ale jediné řešení, které jsem našel, je reinstall systému a to bych nechal až jako poslední možnost.pavel.minarik píše:nepíšeš o jaké připojení jde ... síťová karta? wifi?
možná by pomohlo odebrat síťovku a nechat ji znovu detekovat, vypnout firewall jsi předpokládám zkoušel...
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- esso82
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bubanek
- Středně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: