Prohledavani clanku?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Lovok
Nováček
Nováček

Prohledavani clanku?

Příspěvek od Lovok »

Bude nekdy v budoucnu zprovozneno prohledavani clanku? Jak postupne pribyvaji, je cim dal tim tezsi najit nejaky starsi clanek o kterem treba vim, ze je v nem nejaka informace kterou bych momentalne znovu potreboval.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Prohledavani clanku?

Příspěvek od Jiri Drak »

Lovok píše:Bude nekdy v budoucnu zprovozneno prohledavani clanku? Jak postupne pribyvaji, je cim dal tim tezsi najit nejaky starsi clanek o kterem treba vim, ze je v nem nejaka informace kterou bych momentalne znovu potreboval.
Tlacitko Hledat ti nestaci ? 8-)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Lovok
Nováček
Nováček

Ne, nestaci

Příspěvek od Lovok »

Tlacitko Hledat ve foru je mi jaksi k nicemu kdyz se tu bavim o prohledavani Clanku, tzn. PC Tuning webu samotneho ...
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ne, nestaci

Příspěvek od Jiri Drak »

Lovok píše:Tlacitko Hledat ve foru je mi jaksi k nicemu kdyz se tu bavim o prohledavani Clanku, tzn. PC Tuning webu samotneho ...
Tak to sorry, nejak sem si nevsiml, co je to za kategorii :oops:
V tom se k tobe musim pridat, taky jsem uz parkrat potreboval najit nejakej starsi clanek a malem jsem u toho porodil.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Bleez

Příspěvek od Bleez »

Dase tady vubec najit starsi clanek?? At delam co delam nejak asi na to nastacim. Pises, ze je to tezky. Ja myslim, ze je to nemozny.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“