Problém se sound driverem pro P5B Deluxe ve Windows Vista

Ovladače - doporučení, názory a problémy kolem nich.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
User123
Nováček
Nováček

Problém se sound driverem pro P5B Deluxe ve Windows Vista

Příspěvek od User123 »

Zdravím,

podařilo se někomu rozchodit integrovanou zvukovku na té desce pod Win Vista? Od upgradu z XP na Vista nejdou rozchodit zvuky, našel jsem na webu Asusu drivery pro Visty, ale nepomohly.

Pokud máte nějaké nápady co kde vyzkoušet nebo zkontrolovat, tak budu vděčný. Díky předem.
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Mám P5B Deluxe + Vista Business 64bit a zvuk šel hned po prvním spuštění, nebylo potřeba doinstalovávat žádné ovladače. :?

Zkusil bych nainstalovat ovladače z toho CD "Vista Compatible Drivers" nebo tak nějak, dodávaného s deskou.

A koukni do Protokolu Událostí, jestli tam není nějaká chyba
User123
Nováček
Nováček

Příspěvek od User123 »

Na CD které jsem k té desce dostal jsou právě pouze drivery pro XP (deska koupena cca v únoru). Mohl bys pls drivery pro zvukovku nahrát někam na web?
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Mě zvuk jde normálně, nemusel jsem žádné další ovladače instalovat.

Mrkni se na zvuk nastavení, jestli nemáš defaultně zapnuto SPDIF (zelená fajfka)

Obrázek
User123
Nováček
Nováček

Příspěvek od User123 »

Jo měl jsem tam zrovna to rozhraní SPDIF, přepnul jsem to na reproduktory ale stejně to nepomohlo. Nějaký nápad?

Ve Správci zařízení mám tuhle zvukovku SoundMax Integrated Digital HD Audio, máš ji tam taky? - možná že Windows ji rozpoznaly jinak než by měly...

Zjistil jsem, že mi funguje mikrofon - na kartě Záznam ve vlastnostech Zvuku se mi pohybuje sloupec vedle nastavení mikrofonu.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače“