Pokeles fps v Dark Messiah Might of Magic

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Pokeles fps v Dark Messiah Might of Magic

Příspěvek od NEZNALEC »

cau mam takovy nemily problem nevim jak ho vysvetlit tak ho lepsi popisu doslova: pri hrani i pri bojich mam normalni vyskoke fps kolem 60+ ale kdyz me zabijou a ja si hru znova nactu pokazde mi to zhodi fps az ke 30ti( u boju a pokud je to bez nich take jde dolu ale ne tak rapidne) a vyresi to az v nastaveni zmenim hodnotu shaderu a je uplne jedne esi je dam na low nebo high pokazde proste to pomuze tzn. nacitam hru a mam shadery na low...nacte se a je 35 fps, zmenim shadery na high a hups 70 a vic... a je to i naopak coz me zarazi...a uznejte ze je docela otravne po kazdem loadnuti hry nastavovot porad neco v nastaveni este kdyz u teto hry ukladani zmen trva tak dlouho, zkousel jsme snad vsecky ovladace ale u vsech je to to same..nevite co s tim?
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sephiroth »

Hmmm a tobě přijde, že to je při 30-35 fps nehratelný? Nevím, ale mám za to, že to oko zvládne pocítit až tak pod 23-20...Nehratelný je to podle mě od 18 níž....60 fps mi přijde jako zbytečný luxus:-) ale nic proti... někdo se žene za tím, aby si v pohodě zahrál a někdo holt za maximální hodnotou fps....
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Sephiroth: Diskuse na téma FPS a hratelnost je tady - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=n%E1zory a řekl bych, že jsi dost mimo :)

To NEZNALEC: reisntal hry ? čistý systém ? patche ?
Goldnoob team proud member!
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sephiroth »

Thellwin píše:To Sephiroth: Diskuse na téma FPS a hratelnost je tady - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=n%E1zory a řekl bych, že jsi dost mimo :)

To NEZNALEC: reisntal hry ? čistý systém ? patche ?
OK byl sem poučen. Ale stejně jsou mi honby za fps>50 zbytečností....
Sorry...
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

reinstal hry byl aji oken...a furt to same...patche jsem chtel zkusit ale jaksi nejdou nahrat pac ja tu hru mam zkopcenou ne nainstalovanout (z duvodu no rekneme ze neutracim moc za hry :) ) a ty patche mi pisou ze hru nemuzou najit :(
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

NEZNALEC píše:reinstal hry byl aji oken...a furt to same...patche jsem chtel zkusit ale jaksi nejdou nahrat pac ja tu hru mam zkopcenou ne nainstalovanout (z duvodu no rekneme ze neutracim moc za hry :) ) a ty patche mi pisou ze hru nemuzou najit :(
A teď ode mě čekáš co ? :roll:
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

no zkusil jsme esi nekdo nahodou nemel podobny pripad...at mi muze rict zda je to opravdu tim patchem...a tim padem esi mam zhanet jinou hru
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak tu hru budeš muset nanstalovat :)
teldah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od teldah »

Thellwin píše:
NEZNALEC píše:reinstal hry byl aji oken...a furt to same...patche jsem chtel zkusit ale jaksi nejdou nahrat pac ja tu hru mam zkopcenou ne nainstalovanout (z duvodu no rekneme ze neutracim moc za hry :) ) a ty patche mi pisou ze hru nemuzou najit :(
A teď ode mě čekáš co ? :roll:
Že mu řekneš že patche hru nemůžou najít protože má asi pirátskou verzi ......... :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“