Photoshop a FTP?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Photoshop a FTP?

Příspěvek od breadfan »

Zdravim. Zacinam sa v poslednej dobe trochu zaoberat tvorbou web, ale skor len na hobby urovni, ale o to tu nejde. Co ma zaujima je, ci sa daju obrazky editovat online priamo na ftp serveri vo Photoshope CS3. Viem ze nieco podobne sa da cez Dreamweaver s textakmi, ale da sa to iste aj s obrazkami v PS? Budem vdacny za kazdu radu. Majte sa.

//edit: Alebo daju sa aspon nejakym sposobom ukladat obrazky z PS priamo na server? Spravil by som si makro, ktore by mi vyexportovalo PSD do GIFu rovno cez FTP na server a uz by som si len refreshol stranku a videl vysledok.
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

já bych si nejdřív udělal verzi doma na kompu (tzn, triádu) a pak bych to celý lupnul na web. pro tvý účely by to mělo stačit, ne? Jinak pokud ne, tak hledej nějakej soft, co ti ftpko připojí jako další jednotku.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

Ja som si kvoli templatom do joomly stiahol JSAS a s tym sa mi celkom dobre pracovalo, lenze bola otrava to potom cele prenasat na server, tak som myslel, ze by som to editoval priamo tam. Hej, ja viem ze ulozit, prepnut do ftp klienta a uploadnut nie je zas az tolko roboty, ale predsalen clovek je tvor lenivy :P Nakoniec asi nebudem mat inu moznost ako si upravovat obrazky lokalne a potom ich uploadovat. Diky kazdopadne za pomoc :)
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“