EQ
Moderátor: CageJ
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sis odpověděl sám. Já teda eq nepoužívám, a když tak HW, ale WinAmp podle mě na přehrávání není špatnej. A pluginy do něj seženeš snadno. Jinak ani nevim o aplikaci, která by se nějak uměla naroutovat na konec audiosignálu a nějak ho procesovat...
Pokud jsi blázen do muziky a máš poslechové PC, tak investuj peníze do zvukovky E-MU 0404, kde máš i DSP efekty (vnitřní jádro) a virtuální mixák, kde si na master pověsíš jakýkoli EQ, nebo i jiný efekty.
Pokud jsi blázen do muziky a máš poslechové PC, tak investuj peníze do zvukovky E-MU 0404, kde máš i DSP efekty (vnitřní jádro) a virtuální mixák, kde si na master pověsíš jakýkoli EQ, nebo i jiný efekty.
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
foobar ma perfektny ekvalizer a velmi kvalitny vystup... jednoznacne odporucam vyskusat !
inak ako vravi KIMI9, jedine zvukovka s DSP (tusim ze to ma aj moja Live! 24bit external, ale nejak som po tom ekvalizeri nepatral)
inak ako vravi KIMI9, jedine zvukovka s DSP (tusim ze to ma aj moja Live! 24bit external, ale nejak som po tom ekvalizeri nepatral)
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no on mi odpověděl M.Pták ale jaksi tu odpověď smazal... asi koupim HW ekvalizer. našel jsem jeden free ale ten se neroutuje na výstup ale funguje jako průchozí - Vstup do line-in a výstup z výstupu a hnat vystupni signal pres druhou ZK zase do PC se mi nechce. ani další pořádnou zvukovku nemam.KIMI9 píše:Tak sis odpověděl sám. Já teda eq nepoužívám, a když tak HW, ale WinAmp podle mě na přehrávání není špatnej. A pluginy do něj seženeš snadno. Jinak ani nevim o aplikaci, která by se nějak uměla naroutovat na konec audiosignálu a nějak ho procesovat...
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tu odpoved smazal moderator...doufam ze nesmaze aji tohle 
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Maxtor
- Začátečník

-
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: