EQ

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

EQ

Příspěvek od myshob »

Nazdar, Existuje nějakej prográmek kterej by "visel" na výstupu zvukovky a fungoval by jako ekvalizér? pokud možno freeware a co nejvíc pásem. díky Myshob
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

asi neexistuje sry za lame dotaz.
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

njn na googlovi jsem jich pár našel ale buď integrovaný v nějakym přehrávači nebo jako VST plug-iny. Jediná stand-alone aplikace co jsem nasel je jen trial :-(
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Tak sis odpověděl sám. Já teda eq nepoužívám, a když tak HW, ale WinAmp podle mě na přehrávání není špatnej. A pluginy do něj seženeš snadno. Jinak ani nevim o aplikaci, která by se nějak uměla naroutovat na konec audiosignálu a nějak ho procesovat...

Pokud jsi blázen do muziky a máš poslechové PC, tak investuj peníze do zvukovky E-MU 0404, kde máš i DSP efekty (vnitřní jádro) a virtuální mixák, kde si na master pověsíš jakýkoli EQ, nebo i jiný efekty.
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

foobar ma perfektny ekvalizer a velmi kvalitny vystup... jednoznacne odporucam vyskusat !

inak ako vravi KIMI9, jedine zvukovka s DSP (tusim ze to ma aj moja Live! 24bit external, ale nejak som po tom ekvalizeri nepatral)
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

KIMI9 píše:Tak sis odpověděl sám. Já teda eq nepoužívám, a když tak HW, ale WinAmp podle mě na přehrávání není špatnej. A pluginy do něj seženeš snadno. Jinak ani nevim o aplikaci, která by se nějak uměla naroutovat na konec audiosignálu a nějak ho procesovat...

Pokud jsi blázen do muziky a máš poslechové PC, tak investuj peníze do zvukovky E-MU 0404, kde máš i DSP efekty (vnitřní jádro) a virtuální mixák, kde si na master pověsíš jakýkoli EQ, nebo i jiný efekty.
no on mi odpověděl M.Pták ale jaksi tu odpověď smazal... asi koupim HW ekvalizer. našel jsem jeden free ale ten se neroutuje na výstup ale funguje jako průchozí - Vstup do line-in a výstup z výstupu a hnat vystupni signal pres druhou ZK zase do PC se mi nechce. ani další pořádnou zvukovku nemam.
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

tu odpoved smazal moderator...doufam ze nesmaze aji tohle :?
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No co ja tusim, tak reseni se nabizeji dve.. DSP plug-in napr. do winampu, ktery diky plug-inum muze podporovat VST..
Druha varianta potom natvrdo na konec pripojit HW EQ.. koupit nejakej malej levnej cokoli.. :)
_vocko_
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

programek

Příspěvek od _vocko_ »

Todle by ti nehelplo ?

http://www.kreatives.org/kristal/
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

No, tak to asi ne. Toto je jedna z dalších alternativ pro nahrávání, mixování a mastering audia...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“