Forum help

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
stejskal7
Začátečník
Začátečník

Forum help

Příspěvek od stejskal7 »

Ahoj stáhnul jsem si fora punb a smf....Zkoušim to rozject přes apache server....Nejdřív jsem si je na kopíroval do složky na localhostu.Pak spustim instalaci tam vyplnim pár věcí...Moc se v tom nevyznám a pak když to odklipnu hodí mi to nějaký chyby...Tohodle rázu
An error occured on line 58 in file c:\inet_srv\http\doc_root\new\upload\include\dblayer\mysql.php.

PunBB reported: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

Tohle mi napsal punb.A vdruhém případě něco také v tom smyslu...
Myslim že mám ještě něco stáhnout k tomu ale nevim co nebo já nevim poradte..Poradími někdo jak to rozfachám tohle forum?Jsem začátečník v php si zatim na hraju podke návodu tak nevim jak na tohle abych to rozjel..
Asi to má co dělat s tim mysql servrem ale ten vezmu kde?

An error occured on line 58 in file c:\inet_srv\http\doc_root\new\upload\include\dblayer\mysql.php.

PunBB reported: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: P-Břístup pro uľivatele 'stejsky07@localhost' (s heslem ANO)

Ted jsem zapnul i mysql databázi a hodilo mi to tohle co mám dělat?
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Pise to, ze se nemuze pripojit k MySQL serveru, takze bud mas spatne nakonfigurovany server (pokud mas tedy vubec MySQL spustene), nebo jsi pri instalaci toho fora spatne zadal parametry databaze...

Jo a smazana citace sebe sama :roll:
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
stejskal7
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stejskal7 »

€agle píše:Pise to, ze se nemuze pripojit k MySQL serveru, takze bud mas spatne nakonfigurovany server (pokud mas tedy vubec MySQL spustene), nebo jsi pri instalaci toho fora spatne zadal parametry databaze...

Jo a smazana citace sebe sama :roll:
já mysql stáhnul....Instaloval jsem ho všechno tam vyplnil heslo e mail atd... jemom nevim co je to zip code...Tenhle mysql server jsem si stáhnul mysql-essential-4.1.12a-win32.msi nebo mám stáhnout jinej...A pokaždý když to zapnu to po mě chce heslo já ho tam napíšu to co jsem vyplnil...Ale ono se to samo vypne vůbec nevim proč...Tak když tak porad dík...
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Pokud zacinas s tvorbou webu, tak bych doporucil stahnout nejaky predpripraveny serverovy balik typu XAMPP. Staci ho jenom rozbalit (pripadne nainstalovat) a dostanes plne funkcni, spravne nakonfigurovany HTTP, PHP i MySQL server vcetne podpurnych systemu jako PhpMyAdmin a mnoha dalsich... Potom nemusis resit problemy s tim, jestli jsi spravne nainstaloval MySQL a muzes venovat vic casu samotne tvorbe...
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“