2Stoobi:jsem si myslel,že tenhle tahokov máš rád,protože jsi ho dal na Stoobi Tuning 2.0 nebo se pletu?s tím lepením,na to už jsem myslel,že to může pracovat,ale ten silikon neboli Sikaflex není tak pružný jakoobyčejný silikon,co se dává do koupelen.jeslti znáš z vlaků tu výplň mezi sklem a rámem,tak to je ono a už jsem to i testoval(bouchl jsem do toho rukou a díval se,co se stane s tím tmelem a nic,vůbec nic se nestalo,takže můžeš být klidný

)jinak ůžeš mi pls poradit,co by se např dalo ještě udělat s tyma otvorama na nasávání vzduchu v tom plexi?jako mám ještě odřezané 2 záložní stejné kusy pleix jako je tento,takže bych to mohl odlepit a dát tam jiný jinak udělaný a pls ještě radu,jak odstranit např z perforovaného plechu rez,ale myslím i zevnitř tych dír,díky ti moc
2IkE Blaster:to plexi je sice červený plast,ale je neprůhledné,což sice naznamená,že neprosvítne,ale bude nastříkané plničem a potom na něm bude barva,takže nemá šanci prosvitnout
2Sir_-_Death:jj přesně,tahokov se mi válel doma,tak jsem to zkusil ho tam dát a počítal jsem s tím,že ho budu měnit za perforovaný plech nebo něco
2All:jinak v tom plexi ještě budou vyvrtané díry pro vypínač katod,power a reset,nebude jenom tak rovné
jo a ještě,jeslti budu měnit to plexi,tak pls poraďte,jak zatmelit ten kraj,aby jsem se nemusel s tím štvát jako jsem se štval s tímhle tmelením.jinak ten tahokov nebo perforovaný plech,nebo co tam dám bude také nastříkaný na černo,takže to nebude takové výrazné