Tak nam opet vypadl oficialni web asusu www.asus.com a ja zrovna potrebuji aktualni BIOS pro jednu desku, tak jsem se chtel zeptat.
Existuje nejaka webova stranka (pravidelne aktualizovana) plnici funkci databaze BIOSu ke vsem znamejsim deskam i s moznosti downloadu?
Proste bych zadal hledat "Asus M2N-E" a dostal bych vypis vydanych BIOSu i s moznosti downloadu...
Existuje nejaka databaze BIOSu?
Moderátor: Eddward
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Existuje nejaka databaze BIOSu?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Shit
- Odborník PCT

Re: Existuje nejaka databaze BIOSu?
Zkus FTP: ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mbKamikadze píše:Proste bych zadal hledat "Asus M2N-E" a dostal bych vypis vydanych BIOSu i s moznosti downloadu...
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Re: Existuje nejaka databaze BIOSu?
Diky, to jsem presne hledalShit píše:Zkus FTP: ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb
Tedka od tam taham ten nevy BIOS pro P5N32-E SLI PLUS, protoze Asus zas nejede
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji