Existuje nejaka databaze BIOSu?

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Existuje nejaka databaze BIOSu?

Příspěvek od Kamikadze »

Tak nam opet vypadl oficialni web asusu www.asus.com a ja zrovna potrebuji aktualni BIOS pro jednu desku, tak jsem se chtel zeptat.

Existuje nejaka webova stranka (pravidelne aktualizovana) plnici funkci databaze BIOSu ke vsem znamejsim deskam i s moznosti downloadu?

Proste bych zadal hledat "Asus M2N-E" a dostal bych vypis vydanych BIOSu i s moznosti downloadu...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ale vzdyt muzes. ausacky biosy lezej i na ruznejch serverech s ovladacema :) treba pro moji desku je hledam dycky jen pres google.asus ma sileny stranky
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Existuje nejaka databaze BIOSu?

Příspěvek od Shit »

Kamikadze píše:Proste bych zadal hledat "Asus M2N-E" a dostal bych vypis vydanych BIOSu i s moznosti downloadu...
Zkus FTP: ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb :)
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: Existuje nejaka databaze BIOSu?

Příspěvek od Kamikadze »

Shit píše:Zkus FTP: ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb :)
Diky, to jsem presne hledal :)
Tedka od tam taham ten nevy BIOS pro P5N32-E SLI PLUS, protoze Asus zas nejede
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“