Karta doteď fungovala celkem v pohodě - jediné problémy, které jsem v poslední době zaznamenal bylo padání hry Lost Planet (černá obrazovka, po přepnutí do Vist hláška "Ovladač grafické karty byl resetován..."). Zkoušel jsem ji přesazovat do jiného PCIE slotu, rozebrat PC a složit, přeinstalovat drivery ve stavu nouze, nic nepomohlo - normální boot vždycky skončí modrou smrtí...
Podle mých zkušeností by to mohla způsobovat "odpálená" video paměť - je možné, že chladič nedosedal úplně dokonale a jeden modul se usmažil, ale to jsou mé dohady.
Zdroj by měl být dostatečný (TT Toughpower 750W, je v listu doporučených zdrojů od nVidie), průvan i prostor v case je dostatečný (Gigabyte 3D Aurora 570), kartu jsem nepřetaktovával, když jsem se díval na teploty v RivaTuneru, tak po hodině 3D Mark06 byly těsně pod 80°C.
Karta každopádně půjde na reklamaci, ale zajímalo by mě, jestli se někomu nestalo něco podobného?
Tenhle počítač mi byl fakt čert dlužen, nejdřív reklamace RAMek (Corsair), teď grafika a asi půjde i deska (ASUS Striker), protože děsivě "píská"...