Mobilní internet z notebooku

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mobilní internet z notebooku

Příspěvek od george.wayne »

Zhruba pred dvema mesici sem si poridil svuj prvni notes, takze pote co sem se se vsim mobilnim seznamil mi chybi uz jen internet. Rad bych si poridil internet do notebooku tak aby byl dostupny kdekoli kdykoli...neco jako to Web'n'talk od T-Mobile nebo tak.
Zajima me jak to vsechno funguje, kolik to asi tak stoji, jak je to se stabilitou signalu, proste jsem v tom uplny zacatecnik a potreboval bych od zacatku poradit jak na to.
Jinak jestli to je k necemu, tak operatora na mobilu mam O2.

Predem diky vsem za pomoc
S96S, Core 2 Duo 7500 (2,2Ghz, 800Mhz, 4MB cache), 2GB 667 Mhz pamet (2x1GB), GeForce 8600M GS 256MB(512MB turbocache), 160BG, 7200ot. 8MB, SATA II, NCQ, G-Force disk
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Koukni sem a sem
Asi nej řešení by byl tarif Internet 4G Premium, pro mě je to docela pálka, ale nevím jak chceš do toho investovat ty.
A jak to funguje? No, dostaneš simku s tím tarifem a PCMCIA kartu do notesu. A potom se normálně přes nějakej ten jejich program připojíš. Ale bacha na pokrytí G4 je jenom u větších měst.
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Internet 4G Premium je sluzba od T-Mobile ne? A nevadi ze mam na mobil jinyho operatora?
A plati se ciste jen mesicni pausal, nebo se plati za stazeny data, cas pripojeny na netu atp. este k tomu pausalu?
S96S, Core 2 Duo 7500 (2,2Ghz, 800Mhz, 4MB cache), 2GB 667 Mhz pamet (2x1GB), GeForce 8600M GS 256MB(512MB turbocache), 160BG, 7200ot. 8MB, SATA II, NCQ, G-Force disk
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Osobne jsem koukal na tohle:
http://www.cz.o2.com/mobile/cz/internet ... _uvod.html

vzhedem k tomu ze jsem z prahy, tak s tim problem nemam a na venkove bude stacit pripojeni na nizsi rychlost. V prospech mluvi taky cena a to ze to je stejny operator jako na mam na mobil (nevim poradne jestli to s tim nejak souvisi, popr. je to vyhodnejsi, ale tak pro jistotu).

Jestli tomu rozumim, tak proste koupim tuhle kartu, budu platit mesicni pausal, nejaky litr za neomezene prochazeni internetu, stahovani atd. prdnu ji do notebooku a uz to jede.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

No, zase je pravda že O2 ted nějak blbne se spojováním tarifů a paušálů a cosi kdesi, takže by to mohlo být ve výsledku výhodnější než od T-mobile. Zajdi si na prodejnu O2 a zeptej se jak to je.
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jo asi to tak taky vidim ze to budu muset obehnout...

Ale presto kdybyste nekdo mel sve zkusenosti, piste je sem. Diky
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Tak přijdeš na prodejnu a řekneš.
Chci mobilní internet do notebooku.
Mám u vás i telefon.
Bude z toho nějaká výhoda? Ano, ne?

Jestli ne, tak bych šel do T-Mobile. Sice se platí víc, ale mají taky o něco větší pokrytí.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“