Stal se mi takovej problém, hrál jsem CS a komp se z ničeho nic vypnul. Nešel zapnout, prtotože byla noc tak sem se na to vy**al. Ráno zapínám, všechno v pohodě, zapnu si firefox a jdu na zachod. Přijdu zpátky a PC zas vypnutý, zkoušim zapnout problikne monitorovací panel a power kontrolka ťuknou větráky a konec. Zkouším zapnout znova a... nic, bez reakce. Nechám to 5 minut bejt, zapínám, blik a hovno a opakuje se to.
už se nechce zapnout vůbec. Přehřátý CPU asi ne - na chladiči udržim v pohodě ruku, jediný co mě napadá že zase odešel zdroj, v květnu jsem ho měnil páč vyhořel při bouřce... a to jsem tam měl přepěťovku a tý se nic nestalo.
Co s tim? Co může ten problém způsobovat? Jinak to vidim na servis komponenty jsou ještě v záruce.
Díky za radu Myshob.
PC se nechce zapnout
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PC se nechce zapnout
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- paja13
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to bych videl na zakladovku..taky se mi stalo presnee to co rikas..vse slo, paxe to vyplo..pri zapnuti to slo chvili a pak uz vubec..odesla mi zakladovka a ramka;) zkus tu zakladovku a uvidis:)myshob píše:tak jsem odpojil všecko nepotřebný, panel, cd romku, usb věci atd. a stejně si ani neškrtne... může to bejt buď zdrojem, deskou nebo procakem a ani jedno nemám náhradní na vyzkoušení...
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: