PC se nechce zapnout

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PC se nechce zapnout

Příspěvek od myshob »

Stal se mi takovej problém, hrál jsem CS a komp se z ničeho nic vypnul. Nešel zapnout, prtotože byla noc tak sem se na to vy**al. Ráno zapínám, všechno v pohodě, zapnu si firefox a jdu na zachod. Přijdu zpátky a PC zas vypnutý, zkoušim zapnout problikne monitorovací panel a power kontrolka ťuknou větráky a konec. Zkouším zapnout znova a... nic, bez reakce. Nechám to 5 minut bejt, zapínám, blik a hovno a opakuje se to.

už se nechce zapnout vůbec. Přehřátý CPU asi ne - na chladiči udržim v pohodě ruku, jediný co mě napadá že zase odešel zdroj, v květnu jsem ho měnil páč vyhořel při bouřce... a to jsem tam měl přepěťovku a tý se nic nestalo.

Co s tim? Co může ten problém způsobovat? Jinak to vidim na servis komponenty jsou ještě v záruce.

Díky za radu Myshob.
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jak to vypada tak zdroj ti to asi neudrzi, pravdepodobne je v haji

zkus odpojit panel, a dalsi nepotrebne veci a nech jen disk a pust to do systemu
....ze by to byl MELOUN
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

tak jsem odpojil všecko nepotřebný, panel, cd romku, usb věci atd. a stejně si ani neškrtne... může to bejt buď zdrojem, deskou nebo procakem a ani jedno nemám náhradní na vyzkoušení...
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jako prvni bych asi videl ten zdroj,ale je naprd, kdyz nemuzes testnout jine veci, tak asi nezbyde nic jineho nez to dat na servis
....ze by to byl MELOUN
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paja13 »

myshob píše:tak jsem odpojil všecko nepotřebný, panel, cd romku, usb věci atd. a stejně si ani neškrtne... může to bejt buď zdrojem, deskou nebo procakem a ani jedno nemám náhradní na vyzkoušení...
tak to bych videl na zakladovku..taky se mi stalo presnee to co rikas..vse slo, paxe to vyplo..pri zapnuti to slo chvili a pak uz vubec..odesla mi zakladovka a ramka;) zkus tu zakladovku a uvidis:)
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

tak jsem sehnal jinej zdroj, zejtra ho vyzkoušim (ale pochybuju o tom... mám ho teprv 4 měsíce), a když to nebude tim tak to pošlu do servisu... dik za rady M.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“