Proč FlashGet vytěžuje upload?
- Matteo
- Nováček

-
Proč FlashGet vytěžuje upload?
Zdravím. Používám FlashGet na stahování s rapidshare.com (s premium účtem). Kdykoliv stahuju soubor, kromě downloadu (který jde bez potíží regulovat) vytíží upload. Nevíte proč a jak tomu zamezit??
- Thellwin
- Administrátor

- Matteo
- Nováček

-
Příliš. Z 512ky zbydou nějaký 2KB/s s čímž se dost obtížně funguje. Ještě jsem odjinud než z rapidu nestahovat (přes flashget). Teď to zkusim, uvidim, jestli to dělá jenom rapid. Ale podle mě ne, Firefox z něj stahuje bez těhle problémů.
//EDIT: Když omezim rychlost stahování na 50 KBps, mam plnou rychlost uploadu, na stovce je to asi 400 kbps, na 150 jenom šedesát.
//EDIT: Když omezim rychlost stahování na 50 KBps, mam plnou rychlost uploadu, na stovce je to asi 400 kbps, na 150 jenom šedesát.
- marek16
- Začátečník

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Proč FlashGet vytěžuje upload?
Zkus rapget. kazdopadne je hodne divne to vytizeni uploadu. Je jasne ze nejake odchozi data potecou, ale to je v radu 10 kbp/sMatteo píše:Zdravím. Používám FlashGet na stahování s rapidshare.com (s premium účtem). Kdykoliv stahuju soubor, kromě downloadu (který jde bez potíží regulovat) vytíží upload. Nevíte proč a jak tomu zamezit??
- mv88
- Nováček

-
Re: Proč FlashGet vytěžuje upload?
zeptám se možná jako lama, ale proč vůbec download manager jako je flashget něco uploaduje, když chci stahovat? Mám tu samou zkušenost s vytížením uploadu cca 50 kbps při downloadu rychlostí 2000 kbps při stahování z rapidu...Geeker píše:Zkus rapget. kazdopadne je hodne divne to vytizeni uploadu. Je jasne ze nejake odchozi data potecou, ale to je v radu 10 kbp/sMatteo píše:Zdravím. Používám FlashGet na stahování s rapidshare.com (s premium účtem). Kdykoliv stahuju soubor, kromě downloadu (který jde bez potíží regulovat) vytíží upload. Nevíte proč a jak tomu zamezit??