Proč FlashGet vytěžuje upload?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Matteo
Nováček
Nováček

Proč FlashGet vytěžuje upload?

Příspěvek od Matteo »

Zdravím. Používám FlashGet na stahování s rapidshare.com (s premium účtem). Kdykoliv stahuju soubor, kromě downloadu (který jde bez potíží regulovat) vytíží upload. Nevíte proč a jak tomu zamezit??
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A jak moc ho vytíží ? Při používání FG jsem si nevšiml, že by obecně vytěžoval při downu i up, takže buď je to nějaké psecifikum RS a nebo je někde chyba.
Goldnoob team proud member!
Matteo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Matteo »

Příliš. Z 512ky zbydou nějaký 2KB/s s čímž se dost obtížně funguje. Ještě jsem odjinud než z rapidu nestahovat (přes flashget). Teď to zkusim, uvidim, jestli to dělá jenom rapid. Ale podle mě ne, Firefox z něj stahuje bez těhle problémů.

//EDIT: Když omezim rychlost stahování na 50 KBps, mam plnou rychlost uploadu, na stovce je to asi 400 kbps, na 150 jenom šedesát.
marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

Mně to nedělá. Na kontrolu přenosu z RS to používá cca 2-5kB/s.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K

Quis custodiet ipsos custodes?
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč FlashGet vytěžuje upload?

Příspěvek od Geeker »

Matteo píše:Zdravím. Používám FlashGet na stahování s rapidshare.com (s premium účtem). Kdykoliv stahuju soubor, kromě downloadu (který jde bez potíží regulovat) vytíží upload. Nevíte proč a jak tomu zamezit??
Zkus rapget. kazdopadne je hodne divne to vytizeni uploadu. Je jasne ze nejake odchozi data potecou, ale to je v radu 10 kbp/s
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
mv88
Nováček
Nováček

Re: Proč FlashGet vytěžuje upload?

Příspěvek od mv88 »

Geeker píše:
Matteo píše:Zdravím. Používám FlashGet na stahování s rapidshare.com (s premium účtem). Kdykoliv stahuju soubor, kromě downloadu (který jde bez potíží regulovat) vytíží upload. Nevíte proč a jak tomu zamezit??
Zkus rapget. kazdopadne je hodne divne to vytizeni uploadu. Je jasne ze nejake odchozi data potecou, ale to je v radu 10 kbp/s
zeptám se možná jako lama, ale proč vůbec download manager jako je flashget něco uploaduje, když chci stahovat? Mám tu samou zkušenost s vytížením uploadu cca 50 kbps při downloadu rychlostí 2000 kbps při stahování z rapidu...
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Minimální upload musí být, v něm informuje Download Manager server, jestli jednotlivé pakety došly v pořádku a má se poslat další paket nebo znovu ten samý.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“