GK pro střih videa: 2600XT vs 8600GTS

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
pavel.tenista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GK pro střih videa: 2600XT vs 8600GTS

Příspěvek od pavel.tenista »

Potreboval bych poradit nejakou vhodnou kartu do PC urcenyho predevsim na strih videa - nebude to ale zadna moc velka profi prace... Chci postavit co nejtissi pc a tak potrebuju pasivne chlazenou kartu s co nejvyssim vykonem, ale zas s nejakou peknou cenou... co by jste mi doporucili? jinak ostatni komponenty budou: Q6600,4GB RAM,74GB Raptor, 2x500GB

//no-X: přesun z GK, upraven název
jrk
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jrk »

8800GTS-320MB... :roll: jestli uz uvazujes dat dukaty na 8600GTS tak vem 8800GTS320MB
Naposledy upravil(a) jrk dne stř 29. srp 2007, 19:09, celkem upraveno 1 x.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

jrk: GTS-320 na video? A to jako proč? Na video jsou ze současné generace nejvhodnější HD2600XT a GF8600GT, i když to se týká hlavně přehrávání. Samotný střih je zcela nezávislý na grafické kartě.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
jrk
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jrk »

Jo máš jako vždy pravdu, já jsem to myslel tak, že by GK použil i na nějaké naročnější hry.... :) tzn. tu 8800.....
pavel.tenista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.tenista »

potrebuju zachovat maximalni tichost pc-musi to byt pasivne chlazena karta... nevim jestli priplatit za tu trosku toho vykonu co dava 8600GTS nebo dat neco od Ati - mohli by jste mi popripade doporucit nejakej konkretni model a konkretniho vyrobce? diky moooooooooooc
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Jestli chceš mermomocí nVidii, tak vezmi GF8600GT. GF8600GTS neber - tam platíš o 50% víc za o 10-15% vyšší výkon.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

pavel.tenista píše:potrebuju zachovat maximalni tichost pc-musi to byt pasivne chlazena karta...
jezis je to fuk ne?Proste vem nejakou s pasivem(8600GT)Je to uplne jedno
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Na střih videa spíš bude potřeba pořádný procesor a hodně RAM, což máš... no a pokud chceš kartu, na které si také něco zahraješ, ale zároveň chceš pasivní chlazení, tak Radeon HD2600XT nebo GF8600GT. Ale pozor, počítej s tím, že skříň musí být nějak větraná, pokud se tam ten vzduch nebude hejbat, tak se přehřeje i Radeon HD2400.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“