No znám člověka, který má celerona 566Mhz s pasívem.(nějaká micro sestava od Autocontu)
A jede na tom už několik let v pohodě.
BTW: V sestavě není žádný větrák kromě zdroje.
ten chladič byl cca 12cm vysokej a základna mírně přesahovala rozměry patice.
Takže nějakej větší pasív by měl pro 200Mhz pentium v pohodě stačit.
V práci shodou okolností mám jeden comp s P200MMX.
Ten pasív je asi jen 1cm vysokej a malinkej(menší než CPU na rozích)
A na něm je větrák. Takže podle toho soudím, že ta P2 moc netopí.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
sovicka2001 píše:Nazdar, potřeboval bych helpnout ... stačí na P200 pasív?
-jestli s tím má někdo zkušenosti ... docela by mě to zajímalo - jak musí být velký a tak...
+jak mám od CPU oddělat integrovaný chladič (aktív) - je tam je tak, dá se to "lepidlo" nějak odendat?
-stačil by třeba starý pasív od chipsetu?
Možná jsem to trochu zamotal ... ale vy to stejně pochopíte...
Díky předem !
Ta dvoustovka je v klasický šedomodrofialovým pouzdře bez heatspreaderu ? Ten chladič na tom podle mně není přilepenej, ale je pod ním hodně hustá teplovodivá pasta a protože je na celý ploše, tak strašně lepí. Když to nejde silou, tak to jde ještě větší silou... U těchhle procáků nejde z vrchu nic zkazit...
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
na falcon kašlu ... to by bylo moc drahý, koupím v GM nějakej pasív za pajzku a nějak to už ubastlím
mmch. intelácký prasata tu lepící pastu rozlili i na rezistory kolem ... jeden to nevydržel a utrh se ... zkoušel jsem to zatím se starým pasívem od zdroje - a až na větší teplotu to bylo docela v poho...
nevíte náhodou na co ten rezistor/nebo co to bylo za SMD součástku/ byl?
sovicka2001 píše:na falcon kašlu ... to by bylo moc drahý, koupím v GM nějakej pasív za pajzku a nějak to už ubastlím
mmch. intelácký prasata tu lepící pastu rozlili i na rezistory kolem ... jeden to nevydržel a utrh se ... zkoušel jsem to zatím se starým pasívem od zdroje - a až na větší teplotu to bylo docela v poho...
nevíte náhodou na co ten rezistor/nebo co to bylo za SMD součástku/ byl?
Tak je to Pentium 200, nebo Pentium 200MMX ?
P200 má horní stranu jako starší pentia (hnusně fialovošedovyblitá), která je úplně rovná. P200MMX má jiné pouzdro (černé), které má na sobě kovovej heatpreader a kolem něj pár kondíků, nebo co to je...
Když to jede, tak bych se o ten SMD cosi moc nestaral...
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou