pár estetických chybek...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

pár estetických chybek...

Příspěvek od sovicka »

nerad otravuju s takovejma drobnostma, ale našel jsem pár chybek:

1) vždy v statistické sekci tématu (poslední příspěvek, tolik a tolik odpovědí...) je napsáno: XY nových témat - samozřejmě to nejsou témata, ale odpovědi...

2) dříve se zobrazovaly drobné obrázky v každé sekci vpravo nahoře ... ale teď se tam objeví vždy |X| - obrázek nenalezen

díky za pochopení... jsem hroznej estét :wink:
ps. požívám skin staré fórum, jak je to v ostatních, nevím... :oops:
Francie ... sladká Francie
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: pár estetických chybek...

Příspěvek od JanoF »

sovicka2001 píše:nerad otravuju s takovejma drobnostma, ale našel jsem pár chybek:

1) vždy v statistické sekci tématu (poslední příspěvek, tolik a tolik odpovědí...) je napsáno: XY nových témat - samozřejmě to nejsou témata, ale odpovědi...

2) dříve se zobrazovaly drobné obrázky v každé sekci vpravo nahoře ... ale teď se tam objeví vždy |X| - obrázek nenalezen

díky za pochopení... jsem hroznej estét :wink:
ps. požívám skin staré fórum, jak je to v ostatních, nevím... :oops:
to som si uz aj vsimol ale stale som si myslel ze nieco prerabaju
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Zajimava myslenka taky by se mi libilo kdyby se zobrazoval opravdu jen pocet novych temat ne odpovedi!! :) Nekdy me to dost mate :roll:
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“