Celkem bych i koupil 0,5 km FTP kabelu kategorie 6, páč 20m v metráži neseženu...zbytek bych samozřejmě rozprodal (minimálně 450 metrů), přičemž by nebyl problém nakrimpovat (se stíněnými koncovkami) a ozdkoušet (propojením PC s switchem rychlostí 1Gb, pár tisíc větších pingů na server, přenos dat po FTP) kabely jakýchkoliv délek (v případě velké délky můžu prodat i pouze drát), přičemž cena kompletního kabelu by byla 20 Kč/metr (suveréně nejnižší cena za FTP kat.6 na trhu)...
Ptám se tedy všech přítomných, byl by tu o to zájem...? Jak by to bylo jisté tak bych to asi šoupl i do bazaru...
Pokud by se rozebralo aspoň 100 metrů, tak bych to hned poobjednával...
Nákup 0,5 km FTP kat.6...
Moderátor: Don
- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý

v alfacompu sezenes i 75m kabelu, tak nevim co resis.... 20m je tam uplne v pohode
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Behemot
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
myom píše:v alfacompu sezenes i 75m kabelu, tak nevim co resis.... 20m je tam uplne v pohode
si děláš srandu ne? ukaž mi kde tam je vůbec FTP kabel, natož aby byl kategorie 6...
Prosím tedy už jen o příspěvky lidí, kteří by si případně vzali kompletní (i s koncovkami, tedy Patch) kabel FTP kat. 6 libovolné délky...je to to nejlepší co se dá za rozumnou cenu sehnat (např. pro uplink nebo i pro 1Gb kvalitní síť), ovšem pouze když se někdo obětuje a koupí půl kilometru aby to stálo normální peníze (čili né 60 Kč za půl metru jak je to normálně v obchodě)...
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
Pokud se nepletu tak jde o tohle?
a abych nebyl ot: zeptám se ve firmě a zítra bych dal vědět, zda by o ten kábl byl případně zájem.
Kód: Vybrat vše
http://kabely.iobchody.cz/DATACOM/Patch+cord+FTP+Cat+6+20m|1608/ - IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pockej to opravdu chces 500m??? jezis kam to potahnes?
nebyl by lepsi bezdrat??? jinak v tech 500m bude hodne velka ztrata (mam doma 75m a casto ztracim pakety)
///down: jasny, chapu, me to jen nejak nesedelo
nebyl by lepsi bezdrat??? jinak v tech 500m bude hodne velka ztrata (mam doma 75m a casto ztracim pakety)
///down: jasny, chapu, me to jen nejak nesedelo
Naposledy upravil(a) IkE Blaster dne pát 7. zář 2007, 16:57, celkem upraveno 1 x.
- Behemot
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže znovu:
Koupím 500 m, nechám si pro osobní potřebu asi 50 m a zbytek budu rozprodávat buď jako plně funkční otestované kabely ready-to-use (tzn. i se stíněnými koncovkami) za cenu 20,-/metr (u větších délek bude ještě nějaká sleva...), případně jen drát bez koncovek (tak 15,-/metr, ale ne že mi někdo koupí hned 400 metrů ! chci aby mi to vydělalo aspoň na kleště, za tu snahu
)
Nejsem žádná firma jo, takže bez dokladu, prostě klubko buď obálkou pokud bude kratší anebo v krabici (platba předem). A taky opakuju že pokud se nerozebere aspoň 100 m (klidně po kouskách, kdo by si kupoval tolik, že), tak se nic nekoná, páč na půl kilometru aby mi 480 metrů leželo ve skříni nemám.
to IkE: je to jasné...? Je to KVALITNÍ kabel (kategorie 6) a k tomu stíněnej; kvalitní kabel chci páč už teď mi to dělá bordel (nemusí to být tím, ale 1 Gb by na to stejně nejel) a todle to snad zvládne dobře, je to vlastně kabel pro "levnější datacentra" (pak už je jen kat. 7 a tam se cena kluba pohybuje v desítkách tisíc). Jinak s tímhle by ti pakety mizet neměly
to S.h.O.t.: jo tohle ale já to s koncovkou neprotáhnu, navíc je to drahý, takže proto chci metráž, ale ta neexistuje...tak si chci koupit klubo a zařídit metráž ostatním (doufaje že to někomu pomůže a bude zájem)
Koupím 500 m, nechám si pro osobní potřebu asi 50 m a zbytek budu rozprodávat buď jako plně funkční otestované kabely ready-to-use (tzn. i se stíněnými koncovkami) za cenu 20,-/metr (u větších délek bude ještě nějaká sleva...), případně jen drát bez koncovek (tak 15,-/metr, ale ne že mi někdo koupí hned 400 metrů ! chci aby mi to vydělalo aspoň na kleště, za tu snahu
Nejsem žádná firma jo, takže bez dokladu, prostě klubko buď obálkou pokud bude kratší anebo v krabici (platba předem). A taky opakuju že pokud se nerozebere aspoň 100 m (klidně po kouskách, kdo by si kupoval tolik, že), tak se nic nekoná, páč na půl kilometru aby mi 480 metrů leželo ve skříni nemám.
to IkE: je to jasné...? Je to KVALITNÍ kabel (kategorie 6) a k tomu stíněnej; kvalitní kabel chci páč už teď mi to dělá bordel (nemusí to být tím, ale 1 Gb by na to stejně nejel) a todle to snad zvládne dobře, je to vlastně kabel pro "levnější datacentra" (pak už je jen kat. 7 a tam se cena kluba pohybuje v desítkách tisíc). Jinak s tímhle by ti pakety mizet neměly
to S.h.O.t.: jo tohle ale já to s koncovkou neprotáhnu, navíc je to drahý, takže proto chci metráž, ale ta neexistuje...tak si chci koupit klubo a zařídit metráž ostatním (doufaje že to někomu pomůže a bude zájem)