zapomenute heslo do BIOSu? prosim co s tim?

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

zapomenute heslo do BIOSu? prosim co s tim?

Příspěvek od ThomasVT »

Zdravim,
mam mensi problem:) ani nevim kdy jsem si nastavil do biosu heslo... a to jsem zapomel... nevite jak heslo muzu zjistit nebo jak restartuju BIOS? zkousel jsem asi na minutu vyndat tu baterku na desce ale to heslo je tam furt...? za rady diky...
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Pri vyndani baterky musis taky uplne vypnout zdroj (odpojit od site), jinak je BIOS porad napajenej....
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

husky14 píše:Pri vyndani baterky musis taky uplne vypnout zdroj (odpojit od site), jinak je BIOS porad napajenej....
hh diky to je ta chyba... takze vypnu zdro vyndam baterku pak zas nahodim a je smazano? diky...
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

ThomasVT píše:hh diky to je ta chyba... takze vypnu zdro vyndam baterku pak zas nahodim a je smazano? diky...
Přesně tak, je to nutné. Někdy to jde i bez toho, ale nedoporučuji. Mohl by jsi být nemile překvapen.
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

Fifi píše:
ThomasVT píše:hh diky to je ta chyba... takze vypnu zdro vyndam baterku pak zas nahodim a je smazano? diky...
Přesně tak, je to nutné. Někdy to jde i bez toho, ale nedoporučuji. Mohl by jsi být nemile překvapen.
jo dik tenhle topic muzete :lock: ted resim problem proc mi nejde pocitac po restartovani BIOSu:)
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“