programy pro vicejadro
- pavel.tenista
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
programy pro vicejadro
Chtel jsem se zeptat jaky vsechny programy uz dneska podporuji vice jader?
Adobe - vsechen grafickej SW - Acrobat 8 uz podporuje i 64bit OS
Pinnacle - Studio 11
DivX6
A co dal? Kterej komprimacni program to umit? atd. atd. O cem kdo vite?
Jde mi o to ze mam ctyrjadro na ceste a treba u toho komprimacniho SW mi je uplne jedno kterej pouziju, ale pkud jeden z nich bude umet vicejader tak proc pouzivat jinej?
Pinnacle - Studio 11
DivX6
Jde mi o to ze mam ctyrjadro na ceste a treba u toho komprimacniho SW mi je uplne jedno kterej pouziju, ale pkud jeden z nich bude umet vicejader tak proc pouzivat jinej?
- paja13
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: programy pro vicejadro
vim jeeste co mam ja tak mi vicejadrovy CPU podporuje Roxio Easy media creator 8... mno a pak jeste dalsi prg kdyz si to nastavis ve spravci;)pavel.tenista píše:Chtel jsem se zeptat jaky vsechny programy uz dneska podporuji vice jader?
Pinnacle - Studio 11
DivX6
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
- pavel.tenista
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- paja13
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
pavel.tenista píše:to se nastavi jak? btw: radsi pouzivam nero misto roxia - jak je to s nerem?
tak nero nevim to nepouzivam sem zvyklej na roxio;) mno ve spravci ci najdes ten dany proces a das nastavit sprazeni a tam zaskrtnes vsechny jadra co mas pokud uz nejsou zaskrtly a melo by to jit;)
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
- pavel.tenista
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- paja13
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
pavel.tenista píše:to je nutny delat po kazdym spusteni PC nebo to zustane ulozeny defaultne?
mno tak tos me dostal;) myslim zee to ale zustane nastaveny kdyz to nastavis;) vyzkousej a uvidis:)
- shadow
- Středně pokročilý

Re: programy pro vicejadro
U WinRARu mi při kompresi jedou obě dvě jádra..pavel.tenista píše:Jde mi o to ze mam ctyrjadro na ceste a treba u toho komprimacniho SW mi je uplne jedno kterej pouziju, ale pkud jeden z nich bude umet vicejader tak proc pouzivat jinej?
show must go on..
- VasekB
- Začátečník

-
...a co pouzit kouzelne "Hledat" ?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=