programy pro vicejadro

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
pavel.tenista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

programy pro vicejadro

Příspěvek od pavel.tenista »

Chtel jsem se zeptat jaky vsechny programy uz dneska podporuji vice jader?

Adobe - vsechen grafickej SW - Acrobat 8 uz podporuje i 64bit OS
Pinnacle - Studio 11
DivX6

A co dal? Kterej komprimacni program to umit? atd. atd. O cem kdo vite?

Jde mi o to ze mam ctyrjadro na ceste a treba u toho komprimacniho SW mi je uplne jedno kterej pouziju, ale pkud jeden z nich bude umet vicejader tak proc pouzivat jinej?
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: programy pro vicejadro

Příspěvek od paja13 »

pavel.tenista píše:Chtel jsem se zeptat jaky vsechny programy uz dneska podporuji vice jader?

Adobe - vsechen grafickej SW - Acrobat 8 uz podporuje i 64bit OS
Pinnacle - Studio 11
DivX6

A co dal? Kterej komprimacni program to umit? atd. atd. O cem kdo vite?

Jde mi o to ze mam ctyrjadro na ceste a treba u toho komprimacniho SW mi je uplne jedno kterej pouziju, ale pkud jeden z nich bude umet vicejader tak proc pouzivat jinej?
vim jeeste co mam ja tak mi vicejadrovy CPU podporuje Roxio Easy media creator 8... mno a pak jeste dalsi prg kdyz si to nastavis ve spravci;)
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
pavel.tenista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

to se nastavi jak? btw: radsi pouzivam nero misto roxia - jak je to s nerem?
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paja13 »

pavel.tenista píše:to se nastavi jak? btw: radsi pouzivam nero misto roxia - jak je to s nerem?

tak nero nevim to nepouzivam sem zvyklej na roxio;) mno ve spravci ci najdes ten dany proces a das nastavit sprazeni a tam zaskrtnes vsechny jadra co mas pokud uz nejsou zaskrtly a melo by to jit;)
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
pavel.tenista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

to je nutny delat po kazdym spusteni PC nebo to zustane ulozeny defaultne? :-)
paja13
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paja13 »

pavel.tenista píše:to je nutny delat po kazdym spusteni PC nebo to zustane ulozeny defaultne? :-)

mno tak tos me dostal;) myslim zee to ale zustane nastaveny kdyz to nastavis;) vyzkousej a uvidis:)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: programy pro vicejadro

Příspěvek od shadow »

pavel.tenista píše:Jde mi o to ze mam ctyrjadro na ceste a treba u toho komprimacniho SW mi je uplne jedno kterej pouziju, ale pkud jeden z nich bude umet vicejader tak proc pouzivat jinej?
U WinRARu mi při kompresi jedou obě dvě jádra..
show must go on..
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“