MSI K7T

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Ausfinho
Nováček
Nováček

MSI K7T

Příspěvek od Ausfinho »

Dobry den, z niceho nic mi u teto desky nenajizdi obraz (zkousel jsem i jinou GK), vizualne se deska zda v poradku, disk vypada,ze pracuje, vetraky funguji i klavesnice sviti. Chtel jsem se zeptat, zdali deska odesla do vecnych lovist ci by pomohlo treba vymenit baterii? Nebo nejake jine reseni?

Dekuji moc za odpoved.
jurik
Nováček
Nováček

MSI K7T

Příspěvek od jurik »

U těchto fošen byval problem v kondenzatorech.Mrkni jestli je nemaš nafouklé (vrchní ploška )
Ausfinho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ausfinho »

Nafoukle nejsou, co s tim???
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

Takhle vypadá buď mrtvý procesor nebo deska. Pokud je CPU v pořádku (zkus jinde) tak asi odešla. Ještě jako poslední můžeš vše rozebrat, vyfoukat prach, znovu složit, reset BIOSu, dej jen jeden paměťový modul, CPU + chladič, grafiku (třeba zkus do PCI - jakoukoli) a zkus to zapnout - bez disků a dalších komponent. Pokud stále nepojede, nemá asi cenu to dál řešit, raději za pár stovek sežeň jinou desku.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Ausfinho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ausfinho »

Dik za tip, vypada to na procesor, strcil jsem ho do jineho kompu a uplne stejne prizraky. Snad bude deska v poradku, protoze jiz nemam moznost tam vyzkouset jiny CPU. Jeste jednou dekuji
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

btw, taky je moznost se podivat na D-LED vedle konektoru zvukovky :wink:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

OndraSter píše:btw, taky je moznost se podivat na D-LED vedle konektoru zvukovky :wink:
Pokud ale odejde deska, tak to ukazuje nesmysly, už sem to zažil u různých desek od MSI, od K7T po KT880.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“