FIREFOX a Acrobat

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Lukino
Nováček
Nováček

FIREFOX a Acrobat

Příspěvek od Lukino »

Poté, co jsem odinstaloval Adobe Acrobat Proffesional 8,0 (uplynula trial verze), mi zůstal jen Acrobat Reader 7,0. Avšak po odinstalaci se mi přestaly zobrazovat ve Firefoxu pdfka. MYslím, že prostě zmizelo přiřazení aplikace k typu souboru. Nevíte, kde by se to dalo znovu nastavit? Dík moc...Luk
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: FIREFOX a Acrobat

Příspěvek od Geeker »

Lukino píše:Poté, co jsem odinstaloval Adobe Acrobat Proffesional 8,0 (uplynula trial verze), mi zůstal jen Acrobat Reader 7,0. Avšak po odinstalaci se mi přestaly zobrazovat ve Firefoxu pdfka. MYslím, že prostě zmizelo přiřazení aplikace k typu souboru. Nevíte, kde by se to dalo znovu nastavit? Dík moc...Luk
Nástroje/možnosti/stahovani/upresnit nastavení určitých typů souborů
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Lukino
Nováček
Nováček

:)

Příspěvek od Lukino »

Díky moc. Hledal jsem tam, ale málo...musím říct, že do stahování jsem se nekoukal, myslel jsem si, že je tam jen umístění složky...
Každopáďo díky Greekere!
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“