problém s vypalovačkou dvd GSA-H22L

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
czscorpio
Nováček
Nováček

problém s vypalovačkou dvd GSA-H22L

Příspěvek od czscorpio »

Zdravím,potřeboval bych poradit s jednou věcí.Při kopírování dvd na pevný disk (dvd s ochranou i bez),se mi při pár procentech proces zastaví a vyhodí tuto hlášku:Žádost nebylo možné provést z důvodu chyby zařízení I/O. Tato hláška se mi objevuje ve všech programech co jsem zatím vyzkoušel(Anydvd,clonedvd,dvdshrink,nero atd.XP jsem k vuli tomu přeinstaloval(formát disku),ale nepomohlo to.Palírnu mám GSA h22l s nejnovějším firmware. Na primary IDE mám zapojený 2 hardisky,jeden master,druhý slave,na secondary Ide mám zapojenou jako master DVD vypalovačku a jako slave cd-rw palírnu.Jinak dvd přehrává v pohodě.
Předem děkuju za každou radu. :wink:
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

NO nevim ale skušel jsi vimněnit ID kabel od DVDrw ?, skus případně ještě jednou flešnout FW do mechanyky (mně to občas pomuže od problemu na LG42L
czscorpio
Nováček
Nováček

Příspěvek od czscorpio »

Koupil jsem novou kšandu,jedno dvd se povedlo dostat na hadr a potom konec , podruhý už ne.Takže letěla z Pc na reklamaci.Jak to dopadlo napíšu,jakmile budu něco vědět :roll:
czscorpio
Nováček
Nováček

Příspěvek od czscorpio »

Vyřešeno!Reklamace potvrzena,dostal jsem novou palírnu a ta už šlape jak má.Takže ještě jednou dík za Vaši snahu mi pomoci. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“