hp 530 vista home basic OEMAct

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
xadath
Nováček
Nováček

hp 530 vista home basic OEMAct

Příspěvek od xadath »

pri koupi hp 530 byl operacni system predinstalovany na hdd notebooku vista home basic.

Po mesicnim uzivani oddil hp recovery se poskodil a system nyni neexistuje.

po zakoupeni sem na dvd hodil od hp recovery a myslel si ze mi pomuze znovu nainstalovat vistu home basic bez uspechu.

Problem spociva v tom, ze mam oem operacni system takze u kupovaneho notebooku nebylo instalacni dvd s os vista home basic.

Notebook ma legalni system a zda-li se nepletu nemam narok na instalaci operacniho systemu oem vista basic kdyz ho koupim od czechcomputer.cz a je tam konecne dvd se system.

Jak postupovat abych se zbavil problemu?

licencni cislo by slo prevest na koupeny oem s dvd od czechcomputer.cz

druhy problem spociva v tom ze chci jeste pouzivat legalni OS win xp a na strankach od hp jsou ke stazeni drivery ale neznam uzivatelske jmeno zada se o neho u hp.cz nesmejte se nevim jak ho ziskat abych mohl stahnout i drivery.
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

ake drivery potrebujes na XPcka? mne na 530ke idu v pohodicke akurat treba nastavit v biose SATA NATIVE na DISABLE.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Zkus napsat do HP (zavolat na servisní linku), jestli ti neposkytnou nějaký záchranný DVD - mohli by (za drobnou úplatu - poštovný a balný)...

Jaký uživatelský jméno neznáš? To nějak nechápu...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
xadath
Nováček
Nováček

Příspěvek od xadath »

pozadal jsem nekoho kdo ma drivery na sit misto hp 530 obdobne modely

jako je hp 510 520 nakonec sem sehnal od nekoho drivery z hp 510 na sit konkretne HP 510 notebook Intel PRO Network Adapter Driver-sp33939

pak sem nainstaloval drivery a dostal se k siti a mohl nasledne stahovat drivery na win xp pro kdyz se puvodni vista basic se zhroutila.

Kdyz sem hledal po zhrouceni Vista Home Basic nasledne na pc desktopu nesel stahnout zadny z driveru pres internet stranky hp spolecnosti.

To uzivatelsky jmeno a heslo jsem chtel ke stahnuti onech driveru ale bohuzel to neslo az jak dale popisuji.

V pripade ze se vam tohle stane tak hp je v tomhle mistr nebot kdyz sem chtel stahnout drivery na hp 530 neslo to stahnout. Predtim kdyz jeste operacni system vista home basic byl v poradku, tak jsem primo z notebooku stahoval drivery z hp stranek.

Pote co se mi podarilo diky jednomu cloveku zprovoznit xp pro na notebooku hp 530, tak sem zkusil stahnout neco z desktopu opet nic.

Puvodne sem si myslel ze je zatizen server hp serveru ale omyl. Pravda spociva v tom,ze pokud mate driver na sit alespon na svem notebooku od hp tak pres nej lze stahovat drivery porad ale pres desktop ne.

U jinych vyrobcu se s tim nesetkate. Zvlastni podpora od HP.
xadath
Nováček
Nováček

Příspěvek od xadath »

problem vyresen proc se neslo prihlasit k ftp serveru hp

Za vse mohl internet explorer verze 7.
z integrovane verze prohlize sem upgradoval na ie 7 a pote jeste zpet na puvodni verzi exploreru, ale tuto instalaci sem provedl pred cca 5 mesici.

Prosim o smazani tohoto prispevku

:oops:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“