Router a Ap

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Sony23
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Router a Ap

Příspěvek od Sony23 »

Chci si vytvorit sit a nevim ci by to fungovala takhle. Mam modem a ten by sem chctel prepojit na router ktery by mi signal vysilal vnutri a z routra by sel utp kabl do AP na strese a ten by vysilal signal vonku. dalo by se to zorganizovat. Alebo by som medzi Routrem a APeckem vytvoril sitovy most. muze mi nekdo poradit
gfh
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

co mas za modem?
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
pikoto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od pikoto »

Tak je jedno jakej má modem v tuto chvýli ne?? Pokud by pak dal clone MAC na routeru. Jinak jasný za router dej AP do modu AP a vysílej..
Notas...))
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

ok bral jsem to tak že třebá může mít USB modem... už sem se s tim setkal :wink:

k původní otázce: kup si router s wi-fi, ten má AP už v sobě a máš to levnější než kupovat každou věc zvlášť, modem píchni do WAN portu routeru, z LAN portu routeru pak napoj PC a místo pendreku připoj anténu na střeše. podle modemu zjistíme připojení a podle připojení zjistíme jakej potřebuješ router takže: co je to za modem?
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
pikoto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

))

Příspěvek od pikoto »

Hihi...Dobře si to obešel:))...aůe ano i tak se to dá říci..)Jako já bych tam frnknul nějakýho obyč routera...Nj ale je fakt jestli ADSL nebo obyč..) takže co to je za modem)
Notas...))
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“