Artic Cooler VGA Silencer + Radeon 9600Pro?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Artic Cooler VGA Silencer + Radeon 9600Pro?

Příspěvek od Adamsquare »

Když Radeon 9600Pro overlocknu tak docela hodně topí paměti. Zatim sem na ně nalepil malý pasivy a změna žádná. Půjde ten Silencer dát na moji grafiku a pomůže to nějak výrazně? Nikdy sem takovou obludu nikde neměl, tak jestli někdo má zkušenosti... a co hluk? Dík
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Silencer má tu nevýhodu, že vůbec neofukuje paměti. Takže sice pěkně zchladí GPU, ale paměti se připékají. Pokud nemáš díru s větrákem v bočnici udělanou šikovně tak, aby větrák foukal právě na pasivy pamětí, tak je neuchladíš.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tak to je úplně na nic :( Potřeboval bych tam něco dát... a nevim co, doufal jsem, že pomůžou ty pasivy, ale koukám že sem akorád vyhodil dvě stovky... :(
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Pameti neni treba chladit aktivne, pokud se nejedna o nejake hodne brutalni OC. Pokud narazis na jejich limit, tak bez zvyseni napajeni s tim moc nenadelas.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Když u mě je to náký záhadný. Já mám R9600Pro od CLUB3D, kterej byl levnější asi o 800kč než konkurence, ale i tak bych z něj vytáh co nejvíc. Třeba VCore mi bez problémů běželo i na 480 a chladič byl studenej. Nedávno mi to spadlo i na 420 :? S pamětma to bylo podobný, s tim rozdílem, že solidně topěj. Když sem do žebrování pasivů narval čidlo ze skříně, tak mi ukázal při zátěži 45stupnů, což se mi zdá na chladiči dost, a taky přitom to dělá mraky chyb.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“