Artic Cooler VGA Silencer + Radeon 9600Pro?
Moderátor: morke
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Artic Cooler VGA Silencer + Radeon 9600Pro?
Když Radeon 9600Pro overlocknu tak docela hodně topí paměti. Zatim sem na ně nalepil malý pasivy a změna žádná. Půjde ten Silencer dát na moji grafiku a pomůže to nějak výrazně? Nikdy sem takovou obludu nikde neměl, tak jestli někdo má zkušenosti... a co hluk? Dík
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Silencer má tu nevýhodu, že vůbec neofukuje paměti. Takže sice pěkně zchladí GPU, ale paměti se připékají. Pokud nemáš díru s větrákem v bočnici udělanou šikovně tak, aby větrák foukal právě na pasivy pamětí, tak je neuchladíš.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Když u mě je to náký záhadný. Já mám R9600Pro od CLUB3D, kterej byl levnější asi o 800kč než konkurence, ale i tak bych z něj vytáh co nejvíc. Třeba VCore mi bez problémů běželo i na 480 a chladič byl studenej. Nedávno mi to spadlo i na 420
S pamětma to bylo podobný, s tim rozdílem, že solidně topěj. Když sem do žebrování pasivů narval čidlo ze skříně, tak mi ukázal při zátěži 45stupnů, což se mi zdá na chladiči dost, a taky přitom to dělá mraky chyb.
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS