Projekt: Pc in table
Moderátor: L4mka
- sailo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Projekt: Pc in table
Pracovní postup:
Koupil jsem 2 desky jednu o rozměru 60,5x42cm a druhou o rozměru 58x42cm. Do jedné desky jsem vyřezal díru pro ovládací panel a Cd-romkuu. Přišrouboval jsem ji ke stolu, olištoval a bylo. Ovládací panel je vyroben z plexiskla a je nastříkán na červeno.Do druhé bočnice jsem vyřezal díru pro tahokov,větrák a panty. Přišrouboval jsem panty, větrák, tahokov a kličku na otvírání dvířek. Olištoval a připevnil ke stolu. Ze zadu stolu jsem vyřezal otvor na výstupy ze základovky a přišrouboval jsem panel na vypínaní a zapína Pc ( slouží pouze k odpojení od sítě). No a když bylo toto hotovo tak jsem mohl nainstalovat Hardware. Základovku jsem přišrouboval vruty přes gumové podložky k bočnici. Cd-romku jsem přišrouboval přes plech ve tvaru L. Zdroj je přišroubován vruty přes gumové podložky k bočnici. Grafiku a zvukovku jsem přišrouboval ke čtyřhrané liště která se opírá o dno kejsu. Kabely od zdroje atd. jsem dal do spirál. Do zdroje jsem dal 120 větrák + jsem z něho vykuchal kabely které byly nadbytečné. To je asi vše.
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img0.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img1.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img2.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img3.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img4.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img5.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img6.jpg
Vypalovačku už mám novou brzo dodám aktualizace
Koupil jsem 2 desky jednu o rozměru 60,5x42cm a druhou o rozměru 58x42cm. Do jedné desky jsem vyřezal díru pro ovládací panel a Cd-romkuu. Přišrouboval jsem ji ke stolu, olištoval a bylo. Ovládací panel je vyroben z plexiskla a je nastříkán na červeno.Do druhé bočnice jsem vyřezal díru pro tahokov,větrák a panty. Přišrouboval jsem panty, větrák, tahokov a kličku na otvírání dvířek. Olištoval a připevnil ke stolu. Ze zadu stolu jsem vyřezal otvor na výstupy ze základovky a přišrouboval jsem panel na vypínaní a zapína Pc ( slouží pouze k odpojení od sítě). No a když bylo toto hotovo tak jsem mohl nainstalovat Hardware. Základovku jsem přišrouboval vruty přes gumové podložky k bočnici. Cd-romku jsem přišrouboval přes plech ve tvaru L. Zdroj je přišroubován vruty přes gumové podložky k bočnici. Grafiku a zvukovku jsem přišrouboval ke čtyřhrané liště která se opírá o dno kejsu. Kabely od zdroje atd. jsem dal do spirál. Do zdroje jsem dal 120 větrák + jsem z něho vykuchal kabely které byly nadbytečné. To je asi vše.
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img0.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img1.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img2.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img3.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img4.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img5.jpg
www.works.xf.cz/galerie/casemod/large/img6.jpg
Vypalovačku už mám novou brzo dodám aktualizace
Naposledy upravil(a) sailo dne sob 15. zář 2007, 20:52, celkem upraveno 2 x.
- slavo
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
- tx3rf
- Začátečník
-
- mT3
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To je hnus Velebnosti !!!
Intel Core 2 Duo E6600 2400MHz(1.325VBios)(9x266 1.296V REAL)@3000MHz (9x333 1.296V REAL) + Scythe Ninja Rev. B (2 Fans) // Gigabyte 965P DQ6 r 1.0 FSB1066@1333Mhz QDR // 2GB RAM DDR2 Kingston Hyper X 800@833 Mhz 4-4-4-12 (KHX6400D2LLK2/2G) 2.0V // VGA Leadtek Winfast GF 7900 GTX@690/1780 // Chieftec Bigtower CA-01SL-SL-B + 500W Chieftec CFT-500-A12S
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý
- Rc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no tak co ja vim tak do dreva se reze mnohem lip (aspon me a s mojim slabym naradim
) nez do plechu, takze to nemuselo bejt tak kostrbate vyriznuty... To plexi jestli se autorovi libi proc ne
Kazdy kompik na lanky netaha atd takze je to dobrej napad jen to chce jeste zapracovat na tom ... dalo by se to mozna jeste domaknout 

- LeaderS
- Začátečník
mody tohodle tipu jsou bez budoucnosti...mě osobně neoslovuje funkčnost která je alespoň pro mě na prvním místě..
a teď k tomu tvému..
naprosto odfláklé a nepromyšlené uspořádání vnitřku,celého projektu,špatná volbá materiálu a jejich kombinace...a myslíž že jeden fan to všechno uchladí??nezapomeň že dřevo patří mezi izolanty...tudíš se tam bude lépe shromažďovat teplo...kdybys to hodil trochu do prostoru..nějaký koš na disky a mechaniku..trochu konstrukcí...vypadalo by to jinak a né takhle nesmyslně zaplnit prostor.... jak říkám mody tohodle tipu mě neoslovují alespoň né ČR možná kdybys projel trochu FAQ tak bys nalezl lepší inspiraci.....
moje hodnocení 1/50 alespoň bod za snahu
a teď k tomu tvému..
naprosto odfláklé a nepromyšlené uspořádání vnitřku,celého projektu,špatná volbá materiálu a jejich kombinace...a myslíž že jeden fan to všechno uchladí??nezapomeň že dřevo patří mezi izolanty...tudíš se tam bude lépe shromažďovat teplo...kdybys to hodil trochu do prostoru..nějaký koš na disky a mechaniku..trochu konstrukcí...vypadalo by to jinak a né takhle nesmyslně zaplnit prostor.... jak říkám mody tohodle tipu mě neoslovují alespoň né ČR možná kdybys projel trochu FAQ tak bys nalezl lepší inspiraci.....
moje hodnocení 1/50 alespoň bod za snahu
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Apophis.k
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
já bych to řekl asi takhle, není to nic novýho pod sluncem, já tenhle druh moddingu považuju za praktickou věc(alespon pro lidi, co nejezdí na lanky), nikde nemusíš mít žádnou bednu, všechno je pěkně schovaný a díky síle tý dřevotřísky by to mohlo bejt i relativně tichý...
ke zpracování se radši vyjadřovat nebudu, bylo tady už všechno řečeno...
ke zpracování se radši vyjadřovat nebudu, bylo tady už všechno řečeno...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
- LeaderS
- Začátečník
dost mě dostalo toto....
pokud tedy jde o stejny mod...ale rekl bych ze na 80% ano...pouze je upravenej
viz linky tu
http://www.pretaktovani.cz/text/cmm06li ... noceni.asp
je libo podrobnejsi podklad ??
viz link tu
http://www.pretaktovani.cz/text/cmm06listopad1.asp

pokud tedy jde o stejny mod...ale rekl bych ze na 80% ano...pouze je upravenej
viz linky tu

http://www.pretaktovani.cz/text/cmm06li ... noceni.asp
je libo podrobnejsi podklad ??
viz link tu

http://www.pretaktovani.cz/text/cmm06listopad1.asp
- Nightavanger
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
- hryzalek
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- sailo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No takže ohlasy jsou všelijaký, nevím kde vidíte že je ta dřevotříska zubatá když je to řezané přímo na míru ve stolářství.Chlazení uplně bohatě stačí - teplo od hardisku je odsáváno přes zdroj přímo ven a fan v bočnici fouká na grafiku.Na lanky nechodím a aspon mi kejs nezabírá místo, ještě to není ale hotovo dneska jsem dělal nové kebely od zdroje protože ty originál byly krátké toť zatím vše
- CreAtive_34
- Začátečník
-
no... mě se to docela líbí
je to good idea, ale rozhodně bych to nenazýval casemodding (spíš tablemodding
) ale jinak dobrej for jak uklidit pc, jen mi tam chybí cd a fdd (prosím nebijte mě, já vim že fdd už dneska skoro nikdo nemá...), já osobně teď ve své malinké komůrce řešim problém se třemi pc, ale tohle zkoušet nebudu (zatím) ode mě tak 5 bodů z deseti 

- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
- jio2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník
-
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zkratím to - nápad dobrej, zpracování hrozný...
Měl sis dát víc záležet, pak by to nemuselo špatně dopadnout, ale tohle se ti opravdu nepovedlo...
Měl sis dát víc záležet, pak by to nemuselo špatně dopadnout, ale tohle se ti opravdu nepovedlo...

AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440