Přenos RAID 0 na novou desku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Cirrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přenos RAID 0 na novou desku
Zdravím...
Mám desku Asus A8N-E (viz podpis) a dva sata2 disky WD2500KS... jedou mi na desce v RAIDu 0... chci ted kvuli crossfiru koupit novou desku Asus M2R32-MVP a zajímalo by mě, zda se dá raidové pole přenést (nainstalovat) na nové desce tak, aby byla data zachována neporušena... a jak to provést?
Docela jsem se s instalací Win XP na Raid potrápil a nechtěl bych to absolvovat znova.
Díky za případné info...
Cirrus
Mám desku Asus A8N-E (viz podpis) a dva sata2 disky WD2500KS... jedou mi na desce v RAIDu 0... chci ted kvuli crossfiru koupit novou desku Asus M2R32-MVP a zajímalo by mě, zda se dá raidové pole přenést (nainstalovat) na nové desce tak, aby byla data zachována neporušena... a jak to provést?
Docela jsem se s instalací Win XP na Raid potrápil a nechtěl bych to absolvovat znova.
Díky za případné info...
Cirrus
:: Pravděpodobnost přežití je přímo úměrná úhlu dopadu na zem... ::
- Shit
- Odborník PCT

- Cirrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- Cirrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nééééééééééé!!!Shit píše:Asus A8N-E -> nForce4 -> má svůj "obojetný@severo-jižní" můstek; Asus M2R32-MVP používá SB ATi SB600...Cirrus píše:Prosím tě a jak poznám, že má ta atiňácká deska stejnej jižní můstek? Nebo co se tím vlastně myslí?
díky
Velmi zjednodušeně - nepojede to - musíš vytvořit RAID pole znovu....
Kurňa... to mě teda pěkně s... štve! Chjo... ale nedá se nic dělat.
Tak díky za info...
:: Pravděpodobnost přežití je přímo úměrná úhlu dopadu na zem... ::
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
mam presne tento isty problem, bohuzial doska mi odisla
a mam otazocku: mam nForce4 ultra, kamarat ma nForce 4. pojde moj raid na jeho doske? predtym nez to vyskusame ak nahodou niekto viete, prosim napiste
a mam otazocku: mam nForce4 ultra, kamarat ma nForce 4. pojde moj raid na jeho doske? predtym nez to vyskusame ak nahodou niekto viete, prosim napiste
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy