nVidia nForce IDE driver vs. windows driver

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nVidia nForce IDE driver vs. windows driver

Příspěvek od X-diablo »

Mám takový menší problém s nforce ide driverem, stává se mě, že po několika dnech po instalaci se mě prostě přeinstalujou windowsáckýma ovladačema, nevím čím to je, ty windowsácký jsou nanic, protože si moc nerozumí s deskou, jinak bych je tam nechal.
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: nVidia nForce IDE driver vs. windows driver

Příspěvek od johny128 »

X-diablo píše:Mám takový menší problém s nforce ide driverem, stává se mě, že po několika dnech po instalaci se mě prostě přeinstalujou windowsáckýma ovladačema, nevím čím to je, ty windowsácký jsou nanic, protože si moc nerozumí s deskou, jinak bych je tam nechal.
daj si tento pocitac, vlastnosti, tam si v spravcovi zariadeni vymaz vsetky tie ms drivery a nainstaluj nvidiovske.To by malo stacit, ak si to tak este neskusal.Ak hej, sprav to iste ale z nudzoveho rezimu, tam sa toho zvyklo zobrazovat viac
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

JJ píše:
X-diablo píše:Mám takový menší problém s nforce ide driverem, stává se mě, že po několika dnech po instalaci se mě prostě přeinstalujou windowsáckýma ovladačema, nevím čím to je, ty windowsácký jsou nanic, protože si moc nerozumí s deskou, jinak bych je tam nechal.
daj si tento pocitac, vlastnosti, tam si v spravcovi zariadeni vymaz vsetky tie ms drivery a nainstaluj nvidiovske.To by malo stacit, ak si to tak este neskusal.Ak hej, sprav to iste ale z nudzoveho rezimu, tam sa toho zvyklo zobrazovat viac
tak si mě asi nepochopil, vždycky když nainstalujuju nvidia drivery tak mě pár dní jedou bezproblémově a potom se mě to začne sekat a když se podívám na Správce systému, tak tam jsou nainstalovány ovladače přímo od microsoftu. :?
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

X-diablo píše:
JJ píše: daj si tento pocitac, vlastnosti, tam si v spravcovi zariadeni vymaz vsetky tie ms drivery a nainstaluj nvidiovske.To by malo stacit, ak si to tak este neskusal.Ak hej, sprav to iste ale z nudzoveho rezimu, tam sa toho zvyklo zobrazovat viac
tak si mě asi nepochopil, vždycky když nainstalujuju nvidia drivery tak mě pár dní jedou bezproblémově a potom se mě to začne sekat a když se podívám na Správce systému, tak tam jsou nainstalovány ovladače přímo od microsoftu. :?
ale,pochopil som ta.A ty potom das nainstalovat tie nvidiovske alebo co spravis?To si nenapisal.A ja ti vravim pozri si hore, najprv poriadne vymaz tie od MS a potom si nainstaluj nacisto tie od nVidii
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

smazal jsem je, nainstaloval jsem ty nvidia, musím počkat co to udělá, ale myslím že to nebude mít žádný vliv. Možná smazat *.inf soubor, ale nevím kerej.
Obrázek
X-Diablo Inside™

Zion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zion »

Nezapojovals k tomu nejaky strsi HDD? Me se to taky stavalo v 98mach.
AMD Athlon XP 1800+(T-Bred,BO;1,6V)@2400+(166x12.5;1.7V).Soltek SL-NV400-64(nForce2 400,AGP 4-8x,FSB 266-400,DDR266-400).768DDR(Kingston 333MHz,CL2.5).).HDD Hitachi (250GB;8MB), Seagate Barracuda IV(40GB;2MB).Sapphire ATI Radeon X1650Pro(256MB;600/1400)
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Mám na ATA-33 kabel na CD romkách to by snad vadit nemělo nebo jo?
Obrázek
X-Diablo Inside™

Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“