nVidia nForce IDE driver vs. windows driver
Moderátor: Eddward
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nVidia nForce IDE driver vs. windows driver
Mám takový menší problém s nforce ide driverem, stává se mě, že po několika dnech po instalaci se mě prostě přeinstalujou windowsáckýma ovladačema, nevím čím to je, ty windowsácký jsou nanic, protože si moc nerozumí s deskou, jinak bych je tam nechal.
- johny128
- Začátečník

Re: nVidia nForce IDE driver vs. windows driver
daj si tento pocitac, vlastnosti, tam si v spravcovi zariadeni vymaz vsetky tie ms drivery a nainstaluj nvidiovske.To by malo stacit, ak si to tak este neskusal.Ak hej, sprav to iste ale z nudzoveho rezimu, tam sa toho zvyklo zobrazovat viacX-diablo píše:Mám takový menší problém s nforce ide driverem, stává se mě, že po několika dnech po instalaci se mě prostě přeinstalujou windowsáckýma ovladačema, nevím čím to je, ty windowsácký jsou nanic, protože si moc nerozumí s deskou, jinak bych je tam nechal.
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak si mě asi nepochopil, vždycky když nainstalujuju nvidia drivery tak mě pár dní jedou bezproblémově a potom se mě to začne sekat a když se podívám na Správce systému, tak tam jsou nainstalovány ovladače přímo od microsoftu.JJ píše:daj si tento pocitac, vlastnosti, tam si v spravcovi zariadeni vymaz vsetky tie ms drivery a nainstaluj nvidiovske.To by malo stacit, ak si to tak este neskusal.Ak hej, sprav to iste ale z nudzoveho rezimu, tam sa toho zvyklo zobrazovat viacX-diablo píše:Mám takový menší problém s nforce ide driverem, stává se mě, že po několika dnech po instalaci se mě prostě přeinstalujou windowsáckýma ovladačema, nevím čím to je, ty windowsácký jsou nanic, protože si moc nerozumí s deskou, jinak bych je tam nechal.
- johny128
- Začátečník

ale,pochopil som ta.A ty potom das nainstalovat tie nvidiovske alebo co spravis?To si nenapisal.A ja ti vravim pozri si hore, najprv poriadne vymaz tie od MS a potom si nainstaluj nacisto tie od nVidiiX-diablo píše:tak si mě asi nepochopil, vždycky když nainstalujuju nvidia drivery tak mě pár dní jedou bezproblémově a potom se mě to začne sekat a když se podívám na Správce systému, tak tam jsou nainstalovány ovladače přímo od microsoftu.JJ píše: daj si tento pocitac, vlastnosti, tam si v spravcovi zariadeni vymaz vsetky tie ms drivery a nainstaluj nvidiovske.To by malo stacit, ak si to tak este neskusal.Ak hej, sprav to iste ale z nudzoveho rezimu, tam sa toho zvyklo zobrazovat viac
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Zion
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nezapojovals k tomu nejaky strsi HDD? Me se to taky stavalo v 98mach.
AMD Athlon XP 1800+(T-Bred,BO;1,6V)@2400+(166x12.5;1.7V).Soltek SL-NV400-64(nForce2 400,AGP 4-8x,FSB 266-400,DDR266-400).768DDR(Kingston 333MHz,CL2.5).).HDD Hitachi (250GB;8MB), Seagate Barracuda IV(40GB;2MB).Sapphire ATI Radeon X1650Pro(256MB;600/1400)
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: