leadtek GF 7600GT mrtva?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
alfonzito
Nováček
Nováček

leadtek GF 7600GT mrtva?

Příspěvek od alfonzito »

Cau borci stala sa mi nemila vec mam horeuvedenu kartu nanej som mal accelero S2 a vsetko slapalo vpohode.kupil som vodne bloky hodil na grafu a ked zapnem PC tak sa nezobrazi obraz kontrolka na lcd stale blika ako keby bolo pc vypnute ale v reprach normalne zvuk ze nabehol do winu.je karta mrtva?ma cenu skusit reklamaciu?dakujem za vsetky rady
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

neni treba spatne zasazena do slotu ? zkus ji jeste radsi vyndat a znovu ji tam dat :) takhle mi jednou taky nefachal obraz
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
alfonzito
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfonzito »

pchal som ju tam niekolko krat a skusil som aj naspat nasadit accelero a stale to iste.skusal som dokonca aj v inom pc a stale to iste.napada ma ci som nemohol odlomit kusok z jadra lebo na jednom rohu sa mi to trosku nezda ale to by nenabehlo ani do winu nie?
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

no tak jestli nefunguje ani v jinym pc tak je teda fakt mrtva :wink: posli na reklamaci
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
alfonzito
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfonzito »

no len ci uznaju reklamaciu ked bol aj meneny chladic sice som tam dal znova povodny ale s inou pastou a co ak som to sposobil ja?
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Vypada to, zes tim prehazovanim chladicu poskodil GPU.... Reklamaci zkus urcite, co jinyho ti zbyva...? :wink:
alfonzito
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfonzito »

no aj ja si myslim ale nic tam neni vidiet zeby bolo odlomene alebo tak.reklamacny formular mam vyplneny a v pondelok kamarat grafu zanesie do alzy tak uvidim ako to budu riesit.dakujem za rady
igi9
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od igi9 »

Daj to na reklamaciu ja som odpalil 6800gt a uznali to
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Na to měnění chladiče opatrně, ono jde o ty pojstky za které to drží, mě takle neuznali 9800Pro :( ale zkusit to můžeš to je fakt.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“