Ahoj. Zkusim to vzit rychle.
Poprve se to stalo tak, pritelkyne psala ve Wordu, pak sla na cerstvy vzduch, tak notebook zavrela a po navratu a otevreni notebooku bylo vse ruzove... Tedy obraz (ikony, plocha, kurzor, atd) . Navic bylo videt i zrneni.
Pritelkyne provedla obnoveni systemu a pomohlo to. Ale jen na dva dny. Pak znovu a znovu. Posledne vcera psala opet ve Wordu (Wordem to myslim nebude... ) a proste obraz opet najednou zruzovel...
Vzhledem k tomu ze obnova systemu vzdy pomuze, tak jsem vyloucil hardwarovy problem a soustredil se na spatne ovladace graficke karty. Jenze z podpory Asusu mam stahnutou posledni verzi. Grafika je tam nVidia 6100 a tak jsem zkusil nainstalovat ovladace od nvidie, ale vzdy to napise, ze to neni kompatibilni s hardwarem... Fakt nevim co uz s tim.
Kdyz pisu technikum z Czech Computer porad rikaji o vade hardwaru a at jim to dorucim... Coz ale nechci.
Dekuji za kazdou radu, co bych s tim mohl zkusit udelat.
Problém s notebookem
Moderátor: Don
- Vladosik
- Nováček
-
- nnevimm
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Neprehrejva se ti to ? zkus treba everest a koukni na teploty.
A nebo ty ovladace stahni primo od nvidie jestly ty od asusu nejdou ... pripadne si nejaky skus najit na http://www.laptopvideo2go.com ja ma odtamtad na 8600GT a jsou mnohem lepsi nez origos od nvidie nebo od prodejce
A nebo ty ovladace stahni primo od nvidie jestly ty od asusu nejdou ... pripadne si nejaky skus najit na http://www.laptopvideo2go.com ja ma odtamtad na 8600GT a jsou mnohem lepsi nez origos od nvidie nebo od prodejce
Desktop - Intel C2Q Q6600 + Accelero freezer 7 pro , ATI HD5850 , Patriot 2GB DDR2 800MHz , Samsung F1 320GB , ASUS P5Q pro (intelP45) , Chiftec 650W , Samsung 24" BX2440 , Microsoft keyboard + mouse , Logitech 5.1 repro, Windows Seven 64bit Ultimate
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
- Vladosik
- Nováček
-
Tak dodavam novy poznatek.
Pritelkyne notebook privezla, tak jsem to konecne videl. Cely obraz ruzovy neni, problikava trba ICQ, horni lista ve Windows (jeden program). Pri otevreni www stranky je cast stranky cervena...
Co je zajimavejsi, udelal jsem printscreeny a posla si je na svuj pocitac, na mem pocitaci jsou ale ty obrazky v poradku, bez vady!!
Zajimave take je, ze kdyz ten obrazek otevru na tom notebooku, ve zmensene podobe, tak opet zrni a naprosto stejne, tedy kdyz je to obrazek plochy, tak ta plocha zrni na stejnych mistech a ne ze je to zrneni videt, ono to proste zrni (hejbe se to).
Prehrivat by se to mohlo, ale tak treba nyni mela pritelkyne notebook zapnuty asi 30min, nez se to stalo.
Ovladace jsem zkousel primo od nVidie, ale nejdou tam nainstalovat...
Pritelkyne notebook privezla, tak jsem to konecne videl. Cely obraz ruzovy neni, problikava trba ICQ, horni lista ve Windows (jeden program). Pri otevreni www stranky je cast stranky cervena...
Co je zajimavejsi, udelal jsem printscreeny a posla si je na svuj pocitac, na mem pocitaci jsou ale ty obrazky v poradku, bez vady!!
Zajimave take je, ze kdyz ten obrazek otevru na tom notebooku, ve zmensene podobe, tak opet zrni a naprosto stejne, tedy kdyz je to obrazek plochy, tak ta plocha zrni na stejnych mistech a ne ze je to zrneni videt, ono to proste zrni (hejbe se to).
Prehrivat by se to mohlo, ale tak treba nyni mela pritelkyne notebook zapnuty asi 30min, nez se to stalo.
- 1maty1
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
prehriva se / odchazi grafika => reklamaceVladosik píše:Tak dodavam novy poznatek.