Gom Player

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
miles55
Nováček
Nováček

Gom Player

Příspěvek od miles55 »

Naistaloval jsem si přehrávač Gom Player,myslím .že je velmi dobrý,ale v základním nastavení mě nejde nastavit ..Režim vysoké kvality.Stále se to vrací do normáního režimu. Počítač mám dostatečně výkonný.Má někdo s tímto nějakou zkušenost?Dík.
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Gom Player

Příspěvek od dech »

no taky by mě zjímalo jaký je rozdíl mezi normal mode a high-quality mode. co to nastavuje nebo co to prostě dělá, nebo jak moc výkonný počítač musím mít abych mohl jet v tom HQ modu.
Další je divná věc proč se ke konci instalace gom opět zeptá zda použít interní kodeky (audio,video),když sem mu "řek" už předtím že ne....dá se toto potom dodatečně v nastavení měnit?? já jsem to teda v nastavení nenašel a ani moc se o tom na officialnim foru gomu nerozepisuji(nemuzu to tam precist vsechno ze,ale pres search mi to naslo jen par prispevku kt. toto nevysvetlovaly)
jinak mi pripada jako opravdu kvalitní přehravač ...pouzivam ho v kombinaci s cccp kodekama....uz sem odinstaloval důstojný přehrávač mv2player....slouzil vic nez dobre,ale mel jednu slabinu-ze se docela dlouho spouštěl.
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
miles55
Nováček
Nováček

Příspěvek od miles55 »

Přešel jsem na KM Player,je lepší.....miles55
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

tak to nějak rozveď ogare....co?
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“