Plošný spoj Creative Inspire 6700 6.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
celebrant.athlon
Začátečník
Začátečník

Plošný spoj Creative Inspire 6700 6.1

Příspěvek od celebrant.athlon »

Zdravím, mám takovou zvláštní prosbu na majitele těchto bedniček. Před nějakým časem se mi zakouřilo z plošňáku a doslova vyhořely dva odpory + pár součástek kolem prošlo něčím nehezkým, protože jsou popraskaný a komplet černý. No každopádně mám v plošňáku díru naskrz a potřeboval bych vědět co přesně tam dřív bylo. Takže kdyby nějaký majitel byl tak hodnej, rozšrouboval svoje bedýnky (touhle dobou už na ně stejně nebude záruka) a pořádně mi plošňák nafotil, byl bych moc vděčný.
Zítra sem postnu fotky onoho místa, teď mám nějakej problém cokoli uploadnout. Zajímavá věc na tom je, že když ty dva odpory nahradím kabelem, tak repro hraje - a to všech 7 kanálů, všechno funguje, ale leze z toho současně dost otravnej brum (nedá se ignorovat/přehlušit hudbou).
celebrant.athlon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od celebrant.athlon »

Fotky zde a zde.
Tyckar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tyckar »

Zdravím...

Před nedávnem se na mě obrátil jeden človíček, který má stejné repro od CREATIVE a jak jsem si po rozdělání zjistil, že má obdobný problém, i když to není zase tak hrozé jako ve vašem případě. Jestli bych mohl poprosit, zdali byste nemohl udělat ještě fotku plošného spoje ze strany součástek.

Díky.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“