Hladam kvalinej 10m DVI kabel na EIZO S2031W
Moderátor: maXXmilian
- THX22
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hladam kvalinej 10m DVI kabel na EIZO S2031W
Prosim nech mi niekto napise jaky kabel by bol vhodny pre mna ,lebo ja uz fakt neviem.Teraz mam novej monitor EIZO S2031W mam ho prepojenej cez d-sub obraz je rozmazanej a blika ,hlavne ked ide v byte mikrovlnka ,vtedy je to hruza.Mam doma aj DVI kabel od firmy Roline ,ale ten DVI je taky nepouzitelnej ,obraz je ostrej ,ale dela cervene pasiky a je to vsade po celej ploche ...kabel je dost tlustej myslel sem ze bude dobrej a hold smola ,no pak jen tak na skusku sem ho trocha stocil v ruce a obraz bol uz dobrej takze nechapu tomu ze to jede jen ked to pridrzim v ruce.No a ted sem pytal jeste kamosa co je z CZ at mi kupi u nich Profigold PGM1410 DVI kabel 10m a nech ho skusi ,no napsal mi ze kabel jede ,ale ked zapne mikrovlnku tak hore nabehne cervenej pasek a to je kabel za 3600sk,Ale ci to jeste nebude tym ze to skusal na 20 CRT nevim uz fakt ,tak sem mu povedal nech ho vrati.Keby tu bol niekto kto pouziva taky dlhy kabel (10metre)a poradil mi tak by mi velmi pomohol ,uz fakt nevim co delat
dakujem vsem
CPU:E6850@3,6GHz,Zalman9500LED,NB:Asus Commando,VGA:MSI 8800 GTS512 OC,RAM:4x2GB MUSHKIN Redline Series 1000MHz CL5-5-5-12,HDD:System WD Raptor 37GB_Data 2x500GB Hitachi RAID-0_Samsung SpinPoint F1 1000GB,Sound:Creative X-fi extreme gamer,DVD:samsung SH-S203B sata,Power:Enermax liberty 500w,LCD:EIZO FlexScanS2031W+plazma PIONEER PDP-427XD
- shadow
- Středně pokročilý

v této diskuzi na czechcomputer.cz:
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P1 ... tml?&all=1
jeden jedinec napsal, že je pro tyto účely nutný "zesilovač signálu". Je tam uveden kontaktní email na osobu, která se na tuto věc daného člověka ptala. Tak danou osobu zkus kdyžtak zkontaktovat.
I když tam ten dotaz nepadl v souvislosti s monitorem, ale s projektorem.
Jinak refreshrate /obnovovací frekvenci/ máš nastavenou správně?
jeden jedinec napsal, že je pro tyto účely nutný "zesilovač signálu". Je tam uveden kontaktní email na osobu, která se na tuto věc daného člověka ptala. Tak danou osobu zkus kdyžtak zkontaktovat.
show must go on..
- Camill
- Nováček

- THX22
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hoj vdaka za radu ....ja uz sem to videl skor na tu osobu sem se aj skusal kontaktovat ,ale nic ...no mal sem uz jeden "zesilovac signalu" ale vobec to nepomohlo takze sem ho pekne vratil.No pak sem pytal kamosa at mi kupi dost kvalitnej kabel (profigold) v cesku a hned ho aj skusal ale nesiel tak ho taky vratil.No a pak sem nasel jeden e-shop a tam sem nasel dost kvalitne kable (oehlbach) tak sem tam napisal mail a hned mi prisla odpoved ze tie kable su profesionalne a ze urcite mi pojde a ze ked nie tak se da vratit v pohodke.Tak sem nevahal a ani cena uz nehrala zadnu rolu (4200kc) no a tento kabel jede krasne ale je to kvalita ,keby sem vedel tak ho kupim na zacatku a nemusel som kupovat mrdky za 800sk atd. No a ted uz sem max spokojen a sem tam aj pisal ze moc im dakujem ze kabel ide ako ma a konecne sem tafil ten spravnej ,aje ked ta cena ja trocha prehnana ,ale ja nelituji ,hold za taku dlzku sa uz plati ,nieje to ako ked mas 2m DVI.cize dam tu aj odkaz na kabel ked by nekdo mal taky problem ako ja : http://www.hificentrum.cz/vyrobky/317/v ... -29175.htmshadow píše:v této diskuzi na czechcomputer.cz:
Jinak je to moc solidnej kram a dobre se tam nakupuje cize ked neco budem zhanat jedine tam a maj tam aj dobrej vyber tovaru a vse je znackove.Dakujem vsem majte se pekne
CPU:E6850@3,6GHz,Zalman9500LED,NB:Asus Commando,VGA:MSI 8800 GTS512 OC,RAM:4x2GB MUSHKIN Redline Series 1000MHz CL5-5-5-12,HDD:System WD Raptor 37GB_Data 2x500GB Hitachi RAID-0_Samsung SpinPoint F1 1000GB,Sound:Creative X-fi extreme gamer,DVD:samsung SH-S203B sata,Power:Enermax liberty 500w,LCD:EIZO FlexScanS2031W+plazma PIONEER PDP-427XD