pls jak na dva lcd monitory na jednom pc?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
velfl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

pls jak na dva lcd monitory na jednom pc?

Příspěvek od velfl »

mam grafickou kartu GF7600GT a normalne mi na ni jede jeden LCD a jedet CRT monitor jako dualview problem nastane pokud chci zapojit misto toho klasickeho monitoru druhy LCD. Proste jede jen jeden nebo ten druhy nemuzu je donutit aby jely spolu

pomuze mi nekdo?

Edit: podarilo se mi to rozjet, ale jen v pripade ze jsem jeden monitor zapojil pres analog. Stejne mi vrla hlavou jak je mozne ze 2 LCD pres digital nejedou
MarKu
Nováček
Nováček

Příspěvek od MarKu »

A neni možný, že ten druhý port jede jen analogově? Zkus se to podívat do specifikace grafické karty.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

ta karta má dvi + vga nebo obě dvi?

a v to zprovozněný řešení ti nějak nevyhovuje?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Pokud si dobře pamatuju,tak současný výstup na 2 LCD monitory digitální cestou není možný u žádné karty Nvidia,dokonce ani 8800GTX to neumí.Toto je známá chyba Nvidia karet.
velfl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od velfl »

DVI jsou obe a samostatne jedou obe digitalne, ale jak zapojim 2 tak uz jede jen jeden nebo ten druhej. digital + analog mi nevadi, jde spis o ten pocit
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

NobodyLovesMe píše:Pokud si dobře pamatuju,tak současný výstup na 2 LCD monitory digitální cestou není možný u žádné karty Nvidia,dokonce ani 8800GTX to neumí.Toto je známá chyba Nvidia karet.
no na quadro fx3450 2 lcd přes dvi připojím. 2x1920x1200...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

karf píše: no na quadro fx3450 2 lcd přes dvi připojím. 2x1920x1200...
Toto není běžná karta,asi by bylo na pováženou,kdyby to profi karta neuměla.Já se samozřejmě bavím o těch běžných kartách-ne na práci,ale na zábavu.Ale i tyto by měly tuto funkci umět.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“