BitSpirit a přenos nedotažených souborů do nového OS

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Intelman
Začátečník
Začátečník

BitSpirit a přenos nedotažených souborů do nového OS

Příspěvek od Intelman »

Potřebuju vyměnit disk a samozřejmě znovu nainstalovat systém, ale mám hodně souborů v BitSpiritu, které jsou ještě nedotažené. Už mám vyzkoušeno, že když jen zkopíruju složku s těmi soubory, že se mi v BitSpiritu neobjeví a že musím znovu stáhnout příslušný torrent soubor a až pak je možno ve stahování pokračovat, jenže už si nepamatuju, kde jsem ten který torrent stáhnul a uložené je taky nemám. Předpokládám ale, že ty informace budou uloženy někde v registru nebo v nějakém souboru. Nevíte kde?
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

No já používám program BitLord - vždycky normálně v BitLordu zkopíruji celý adresář bitlord a nebo pouze určené data co chci dostahovat ve složce download a pak příslušné torrenty ve složce torrents, vždycky mi to takhle jede..i na čistě nainstalovaném PC :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: BitSpirit a přenos nedotažených souborů do nového OS

Příspěvek od Shit »

Intelman píše:Potřebuju vyměnit disk a samozřejmě znovu nainstalovat systém, ale mám hodně souborů v BitSpiritu, které jsou ještě nedotažené. Už mám vyzkoušeno, že když jen zkopíruju složku s těmi soubory, že se mi v BitSpiritu neobjeví a že musím znovu stáhnout příslušný torrent soubor a až pak je možno ve stahování pokračovat, jenže už si nepamatuju, kde jsem ten který torrent stáhnul a uložené je taky nemám. Předpokládám ale, že ty informace budou uloženy někde v registru nebo v nějakém souboru. Nevíte kde?
Z hlavy ten název složky nevím, ale je to umístěno v podadresáři BitSpiritu, nikoliv v registrech -> zkopíruj i celý adresář BitSpiritu z Program Files.
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

Shit píše:Z hlavy ten název složky nevím, ale je to umístěno v podadresáři BitSpiritu, nikoliv v registrech -> zkopíruj i celý adresář BitSpiritu z Program Files.
To mě napadlo, ale nevím, jestli bude BitSpirit funkční i bez instalace nebo ho mám normálně nainstalovat a jen doplnit soubory z té staré instalace?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Intelman píše:.. nebo ho mám normálně nainstalovat a jen doplnit soubory z té staré instalace?
Nějak tak. Ale myslím si, že by to stačilo i pouze překopírovat, jelikož vlastní exáč si udělá sám záznam do registru o asociacích a ostatní nastavení jsou v *.ini souboru v adresáři BitSpiritu.

Instalace má jedinou tu výhodu, že vznikne "uninstall.dat", který vyčistí většinu záznamů v registrech po BS a smaže vlastní adresář + zástupce BS sám při možném odinstalování programu - ale to lze provést i ručně...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“