Pasivní chlazení chipsetu

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
JohnnyX
Nováček
Nováček

Pasivní chlazení chipsetu

Příspěvek od JohnnyX »

Co myslíte, bude to stačit, ta cirkulace vzduchu? Protože jsem tam dal místo origo chlaďáku pro penťáka tento freezer7. Podotýkám že taktovat nebudu, jen nevím jestli tam nemám přidat aspoň nějaká malý fan nasměrovanej na chipset, nebo je to zbytečný? Ramky jsem poslal do reklamace, tam na to mám teď čas no :razz:

http://img106.imageshack.us/img106/3435/hotovozg5.jpg
Cpu: Intel® Core™ 2 Duo E6750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer 7 Pro MB: Asus P5N-E SLI nVIDIA nForce 650i Ram:2x1GB Geil DDR II 800MHz Hdd: Seagate Baracuda 320GB SataII 16MB VGA: Leadtek 8800 GT : Samsung 183L, Plextor 712A Psu: Fortron 500W Sound: Audigy 2
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

kup tam HR-05ku, v bazaru ji ted kdosi prodaza na aukci. :wink:
JohnnyX
Nováček
Nováček

Příspěvek od JohnnyX »

Flegy píše:kup tam HR-05ku, v bazaru ji ted kdosi prodaza na aukci. :wink:
No rada to není vůbec špatná :up:
Cpu: Intel® Core™ 2 Duo E6750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer 7 Pro MB: Asus P5N-E SLI nVIDIA nForce 650i Ram:2x1GB Geil DDR II 800MHz Hdd: Seagate Baracuda 320GB SataII 16MB VGA: Leadtek 8800 GT : Samsung 183L, Plextor 712A Psu: Fortron 500W Sound: Audigy 2
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“