Upgrade Notebooku

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
komat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Upgrade Notebooku

Příspěvek od komat »

Dobrý den, mám notebook v následující konfiguraci:Acer aspire 5612NWLMi RAM-1,00GB,procesor-1,66GHz,Graf.karta-256MB NVIDIA GeForce Go7300TurboCache.Potřeboval bych najít nejslabší článek tohoto PC, a zkusti vymenit. Nevím jak to jde u notebooku, ale jde mi o hru call of Duty 2, o více FPS.Vím že u notebooku je upgrade slozity - ne li nemozny.Lehce jdu UPGRADOVAT snad jen RAM a HDD, u me bude asi potreba graficka karta. Děkuji za odpovědi
Cigi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cigi »

Grafiku fakt ve vetsine notebooku NEJDE upgradovat (teda u nekterych typu jo, pokud maji slot MXM - nebo tak nejak), takze max. co muzes udelat je prikoupit giga RAM - nevim jestli to pomuze a CoD2 to vyuzije (myslim, ale, ze spis ne)... Procesor je absolutne dostacujici a jeho zmena by nejak vyrazny narust FPS neumoznila. Pokud chces nejak jinak"vylepsit" tve FPS, zkus OPATRNE pretaktovat grafiku - bude ale vic hrat, a vetracek o sobe da i vic znat...
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

dokoupit druhou gigovku, s grafikou neudelas nic, sice existuje nejaka externi, ale cena bude asi pekne mastna
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“